Μουσική σε όλες τις πλευρές της Αττικής

18:35 7/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ concert-music-agenda.jpg Από φεστιβάλ σε φεστιβάλ και αυτό το τριήμερο | dreamstime.com 07.07.2017, 17:36 | Ετικέτες: φεστιβάλ, συναυλίες, Last Drive, Empty Frame Συντάκτης: efsyn.gr

Με την ελπίδα ότι το βραδινό αεράκι θα συνεχιστεί, οι λάτρεις της μουσικής έχουν

αρκετές επιλογές και αυτό το τριήμερο με συναυλίες για όλα τα γούστα.

Τα... φώτα πέφτουν ξανά στα Λιπάσματα, όπου σήμερα και αύριο φιλοξενούν μεγάλα ονόματα και ξεχωριστές εκδηλώσεις. Την Παρασκευή στο Φεστιβάλ στη Θάλασσα εμφανίζεται η σπουδαία Φωτεινή Βελεσιώτου, ενώ παράλληλα με τη συναυλία θα υπάρξει συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Το Σάββατο, πάλι στα Λιπάσματα, το θερμόμετρο θα ανέβει επικίνδυνα, καθώς θα εμφανιστούν οι Lost Bodies και οι Last Drive, έτοιμοι να ροκάρουν τον πολύ όμορφο χώρο.

Για όσους θέλουν κάτι πιο χαλαρό, σήμερα Παρασκευή στο The Zoo στο Χαλάνδρι εμφανίζεται η Charmaine Baines, η Αγγλίδα performer με μουσική γκάμα από από Neo-Soul, Classic,Soulful Houseκαι Jazz, Blues έως και Latin, RnB και Reggae.

Το Σάββατο εμφανίζονται και οι πάντα εξαιρετικοί Human Touch, στο Άλικο του Ψυρρή.

Τα φεστιβάλ, όμως, δεν περιορίζονται στα Λιπάσματα, καθώς τη Παρασκευή και το Σάββατο πραγματοποιείται και το Unity Festival της νεολαίας της ΛΑΕ Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ. Την Παρασκευή παίζουν οι L' Entourloop και ΛΑΡΓΚΟ και το Σάββατο οι Χαϊνηδες με τους Θραξ Πανκξ.

Φεστιβάλ έχει και στο Μαρκόπουλο, στον συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ, όπου για τρεις ημέρες θα υπάρχουν πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Την Παρασκευή παίζουν οι Pink Elephant, Kilimanjaro, The Phonky Monkey Band, το Σάββατο οι The Mighty N, Hypnotic Nausea, Φάκα, Train Beat και την Κυριακή οι Big Band Φιλαρμονική Μαρκόπουλου, Empty Frame, L.O.U.D.

[ad-slot]

Keywords
Τυχαία Θέματα