Με Radiohead, Depeche Mode και Rage Against The Machine

12:56 5/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ hall-of-fame-.jpg Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Rock 'n' Roll Hall of Fame του 2018 05.10.2017, 12:50 | Ετικέτες: rock, Radiohead, Depeche Mode Συντάκτης: efsyn.gr

Μεγάλα ονόματα και πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες συμπεριλαμβάνονται

στις υποψηφιότητες για είσοδο στο Rock 'n' Roll Hall of Fame του 2018. Για αρκετούς, μάλιστα, μπορεί να σχολιαστεί και ως αδικία το γεγονός ότι δεν βρίσκονται ήδη στο κλειστό αυτό κλαμπ.

Για να έχουν δικαίωμα εισόδου πρέπει το πρώτο τους album ή single να έχει κυκλοφορήσει το 1992 ή νωρίτερα.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Radiohead, Depeche Mode, Rage Against The Machine, Kate Bush, Bon Jovi, Judas Priest, the Cars, Dire Straits, Eurythmics, J. Geils Band, LL Cool J, MC5, the Meters, the Moody Blues, Rufus featuring Chaka Khan, Nina Simone, Sister Rosetta Tharpe, Link Wray and the Zombies.

Οι πρώτοι πέντε θα αποφασιστούν από την ψήφο του κοινού, μαζί με την ψήφο περισσότερων από 800 καλλιτέχνες, ιστορικούς και στελέχη της μουσικής βιομηχανίας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβρη και η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταθέσει την ψήφο του ΕΔΩ

Παρά το γεγονός ότι για ορισμένους είναι η πρώτη υποψηφιότητα, άλλοι έχουν... εμπειρία στον χώρο. Οι J. Geils Band είναι για πέμπτη φορά υποψήφιοι, ο LL Cool J για τέταρτη, ενώ για τους MC5 είναι η τρίτη.

Με βάση τους κανονισμούς κάθε πρώην μέλος της μπάντας είναι επίσης υποψήφιο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναμένουν κάποια ενδιαφέρουσα live εμφάνιση στην τελετή.

Τα φώτα και οι... ελπίδες πέφτουν στους Rage Against The Machine, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τους δουν να παίζουν ζωντανά ξανά. Εκτός του Zack De La Rocha, οι υπόλοιποι τρεις παίζουν μαζί αυτή τη στιγμή στις τάξεις των Prophets of Rage.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας Αμερικανός μουσικός ήρωας Ποιες μπάντες έριξαν αυλαία μέσα στο 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα