Εκτός ορίων ξανά ο Josh Homme

12:42 11/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ homme-josh-qotsa.jpg Κλότσησε φωτογράφο στο κεφάλι – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη [βίντεο] | (Photo by Rick Scuteri/Invision/AP) 11.12.2017, 12:36 | Ετικέτες: Queens of the Stone Age, rock, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Ο ηγέτης των Queens of The Stone Age είναι ένας περίπλοκος άνθρωπος και το έχει δείξει σε αρκετές περιπτώσεις. Σε πρόσφατη συναυλία τους, όμως, ο Josh Homme

κλότσησε φωτογράφο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τη. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης ζήτησε, πάντως, δημόσια συγγνώμη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην ετήσια συναυλία του σταθμού KROQ της Καλιφόρνια.

Ενώ οι Queens of the Stone Age βρίσκονταν στη σκηνή και έπαιζαν live, ο Josh Homme κλότσησε την κάμερα της φωτογράφου Chelsea Lauren του πρακτορείου Shutterstock, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η φωτογράφος πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια ανέφερε ότι θα υποβάλει μήνυση.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και μετά την έκταση που πήρε το θέμα ο Josh Homme αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσα από βίντεο στο Facebook.

Ο ηγέτης των Queens of The Stone Age δήλωσε:

«Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου και το χθεσινό ήταν σίγουρα ένα από αυτά. Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος, αλλά χθες δεν ήμουν. Απογοήτευσα την οικογένειά μου και την μπάντα μου. Δεν θέλω να νιώθουν ντροπή για εμένα.

»Ζητώ συγγνώμη και από τη μητέρα, τον πατέρα, τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Πρέπει να σκεφτώ κάποια πράγματα γιατί το rock είναι υπέροχο και πρέπει να βοηθάει ανθρώπους και όχι να τους καταστρέφει. Καταλαβαίνω ότι η Chelsea Lauren πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, αλλά ειλικρινά λυπάμαι πολύ».

Η βραδιά, πάντως, ήταν εν γένει περίεργη για τον Homme, ο οποίος έκοψε το μέτωπό του επί σκηνής, σήκωσε το μεσαίο δάκτυλο προς το κοινό, ενώ θεατές αναφέρουν ότι έβρισε και τους Muse, οι οποίοι θα έπαιζαν ακριβώς μετά τους QOTSA.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύμπραξη Josh Homme και Φατίχ Ακίν με αντιναζιστικό μήνυμα Κι όμως! Έρχεται νέος δίσκος του Jimi Hendrix Οι Therapy? παίζουν live σε γήπεδο μπάσκετ στον Σταθμό Λαρίσης!
Keywords
Τυχαία Θέματα