Χόρεψε κι εσύ στον εκπληκτικό virtual reality κόσμο των LCD Soundsystem

18:36 26/8/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ lcd-sound-.jpg Μία εντυπωσιακή διαδικτυακή προσπάθεια | (Photo by Amy Harris/Invision/AP) 26.08.2017, 18:23 | Ετικέτες: βίντεο, ηλεκτρονική μουσική Συντάκτης: efsyn.gr

Οι LCD Soundsystem είναι μια μπάντα που έχει το μοναδικό χάρισμα να ξεσηκώνει τους ανθρώπους και να τους βάζει μέσα στο

μοναδικό χορευτικό της κόσμο.

Τώρα οι Αμερικανοί δίνουν την ευκαιρία, σε όποιον ενδιαφέρεται, να πάρει μέρος σε ένα μεγάλο Virtual Reality πάρτι.

Ανέβασαν στο Διαδίκτυο την πλατφόρμα «Dance Tonite», την οποία έχουν «ντύσει» με τη μουσική από το νέο τους album «American Dream».

Σε αυτό το πρότζεκτ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα κατασκευασμένο πάρτι, το οποίο έχει κάποιες... ιδιαιτερότητες.

Οι φιγούρες που εμφανίζονται είναι 3D απεικονίσεις κανονικών χορευτών (οπαδών των LCD Soundsystem), οι οποίοι μαγνητοσκόπησαν τις κινήσεις τους. Πατώντας, μάλιστα, πάνω σε κάθε έναν «χορευτή» μπορείς να δεις το περιβάλλον από τη... δική του σκοπιά.

Όσοι έχουν ειδικά VR γυαλιά μπορούν να ζήσουν το πάρτι σαν να βρίσκονται εκεί, ενώ εκείνοι που έχουν ειδικό εξοπλισμό μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν τις κινήσεις τους και να τις στείλουν στη σελίδα για να καταγραφούν και αυτές στο πάρτι.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Queens of The Stone Age έχουν το πιο ξεκαρδιστικό promotion Οι U2 έστειλαν μυστηριώδη γράμματα στους οπαδούς τους Μαγευτικός Robert Plant στα 69 του χρόνια
Keywords
Τυχαία Θέματα