Αρχίζουμε με blues και τελειώνουμε με φρενήρες garage

20:09 22/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ live-concert-.jpg dreamstime.com 22.10.2017, 19:59 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ, garage, blues, rock Συντάκτης: efsyn.gr

Γεμάτο το συναυλιακό μενού για την εβδομάδα που μας έρχεται με μουσικές για όλα τα γούστα. Από blues, folk μέχρι garage,

alternative μύθους και εξαιρετικά φεστιβάλ, ο Οκτώβρης μας αποχαιρετά με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα το Prairie & Rust Fest ολοκληρώνεται στο The Zoo με τις εμφανίσεις των Robert Sin & The Huckleberries, και του Small Chanter.

Λίγο πιο κεντρικά, στο ΙΛΙΟΝ Plus o Mickey Pantelous μας αφηγείται την ιστορία του Dr. Albert Flipout μέσα από ένα ταξίδι στα blues και όχι μόνο.

Στο Αιγάλεω και στο Old Habbits οι Lazytrains προαναγγέλλουν ακόμη μία διασκεδαστική συναυλίες. Σε Blues Rock'n'rRoll ,Garage, Punk, Swing ήχους και με πολλή διάθεση οι Lazytrains έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Οι οπαδοί της jazz μπορούν πάντα να κατευθυνθούν προς το Half Note, όπου εμφανίζεται ο θρύλος Wallace Roney.

Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή ένα καινούργιο φεστιβάλ, το Fraternity of Sound, ανοίγει τις πύλες του με σημαντικές συναυλίες σε τρεις χώρους. Από το Temple(Ιάκχου 17, Γκάζι) και το Fuzz θα παρελάσουν οι Croatian Amor, Colin Potter, Puce Mary, Dead Gum, The Soft Moon, Nurse With Wound, Circle, Kooba Tercu, Maggot Heart, Godflesh, Unsane, Ghold, Omega Monolith, Pharaoh Overlord, Thurston Moore Group, Ben Frost, Zonal, Drew McDowall , Afformance

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, όμως, οι... λύκοι επιστρέφουν στο ΙΛΙΟΝ Plus. Ο Γιάννης Αγγελάκας συναντά ξανά επί σκηνής τον Νίκο Βελιώτη.

Στο Κύτταρο, στις 27 Οκτωβρίου, η blues παλιοπαρέα μαζεύεται για ακόμη μία φορά. Blues Wire, Ζωρζ Πιλαλί & Soufra Band, Vavoura Band, Nick Dounousis ετοιμάζουν ένα live μοναδικό.

Οι φίλοι του Αλκίνοου Ιωαννίδη μπορούν να κατευθυνθούν προς το Gazarte όπου εμφανίζεται ξανά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Σε διαφορετικό ύφος, η Πέννυ Μπαλτατζή μας περιμένει στο Passport σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα παράσταση.

Αποκορύφωμα δεν μπορεί να μην είναι η εμφάνιση των ιστορικών Fuzztones στο Gagarin το Σάββατο. Μαζί με τους αναβιωτές του garage ήχου εμφανίζονται οι εξαιρετικοί Penny Dreadful και οι The Wrinkled Suits

Την ίδια ημέρα ο Leon of Athens κάνει ένα διάλειμα από τις περιπέτειές του στο εξωτερικό και επιστρέφει στην Αθήνα και το 6 d.o.g.s. .

Την ίδια ημέρα οι Δώρος Δημοσθένους και Λένα Κιτσοπούλου μας περιμένουν στο Passport Κεραμεικός Upstairs σε μία ξεχωριστή συνεργασία.

Διαβάστε όλες τις επερχόμενες συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyn city.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα νέο φεστιβάλ έρχεται να «ταράξει τα νερά» στην Αθήνα «Ο πυρήνας είναι πάντα τα blues, ο μανδύας είναι αυτός που αλλάζει» «Ιστορίες για τους παρείσακτους αυτού του κόσμου»
Keywords
Τυχαία Θέματα