Tom Morello: Ένας πολύ ωραίος τύπος

16:00 12/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ morello-tom-insta.jpg Η ανάρτηση στο Instagram και η πληρωμένη απάντησή του σε... ενοχλημένο χρήστη | (Photo by Amy Harris/Invision/AP) 12.12.2017, 15:34 | Ετικέτες: rock, rap, metal, Rage Against The Machine,
Tom Morello Συντάκτης: efsyn.gr

Ο Tom Morello τόσο κατά την πορεία του με τους Rage Against The Machine όσο και στη μετέπειτα καριέρα του ήταν πάντα κοντά στα κινήματα διαμαρτυρίας, παίρνοντας θέση, τραγουδώντας και συμμετέχοντας.

Ήταν ξεκάθαρο από τις πρώτες οργισμένες ημέρες του με τους Rage ότι είναι μια διαφορετική περίπτωση ανθρώπου, ο οποίος ασχολείται με την πολιτική και έχει άποψη. Στις ΗΠΑ, άλλωστε, θεωρείται μάλλον... ακροαριστερός!

Πριν από μερικές ημέρες ανέβασε δύο φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram. Στη μία απεικονιζόταν ο ίδιος με μία μπλούζα με στίχο από το Thw Walla των Pink Floyd που ανέφερε «mother should I trust the government» και στη δεύτερη φαίνεται το πίσχω μέρος της κιθάρας του που έγραφε «Fuck Trump».

Την ανάρτησή του σχολίασε ένας... ενοχλημένος χρήστης σημειώνοντας «Ακόμη ένας επιτυχημένος μουσικός έγινε ειδικός στην πολιτικήξ».

Η απάντηση, φυσικά, του οξυδερκή Morello ήταν αυτή που έπρεπε «Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι πτυχιούχος πολιτικών επιστημών από το Χάρβαρντ για να αναγνωρίζει την ανήθικη και απάνθρωπη φύση αυτής της κυβέρνησης, αλλά επειδή τυχαίνει να είμαι απόφοιτος πολιτικών επιστημών από το Χάρβαρντ μπορώ να στο επιβεβαιώσω».

Βλέπετε ο Tom Morello, εκτός από ένας από τους πιο πρωτοπόρους μουσικούς των τελευταίων 25 ετών, είναι όντως και απόφοιτος πολιτικών επιστημών από το διάσημο αμερικανικό πανεπιστήμιο.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός ορίων ξανά ο Josh Homme Το σκληρό rock του ακτιβισμού
Keywords
Τυχαία Θέματα