Ζώδια και Κάμα Σούτρα… Οι ερωτικές στάσεις που σας ταιριάζουν

Κάμα Σούτρα, το μυαλό σας πηγαίνει κατευθείαν στο σεξ, στο πονηρό και στα κόλπα τα μυστήρια. Δεν είναι όμως τόσο απλό. Το σεξ είναι το τελικό το στάδιο και χρειάζεται προετοιμασία σωματική, ψυχική, νοητική, γιατί όλα έχουν σημασία και πριν και κατά τη διάρκεια και μετά.

Το Κάμα Σούτρα, ουσιαστικά είναι κείμενα που γράφτηκαν από μια ομάδα ανθρώπων, κάπου, κάποτε στην Ινδία. Κάθε κείμενο, είχε και διαφορετικό θέμα, αλλά τα ερωτικά, ξεχώρισαν από τη λέξη Κάμα, Θεότητα Ινδουιστική, που εκφράζει τον ερωτικό το πόθο.

Ο λόγος που γράφτηκαν, ήταν κυρίως για τα ζευγάρια, που παντρεύτηκαν από προξενιό, που δεν αγαπιόντουσαν, που έπρεπε να βρουν την ικανοποίηση και την απόλαυση από ένα σύντροφο που ουσιαστικά δε γνώριζαν καθόλου. Έτσι επινόησαν, διάφορες στάσεις του σεξ, με σκοπό να ανανεώσουν τη σχέση και να τη κάνουν πικάντικη. Ακόμα και οι ιερόδουλες, ήταν αποδεκτές, αφού είχαν τη τεχνική, να διδάξουν και να διδαχθούν, τις διάφορες σεξουαλικές πράξεις, πιο ευχάριστα!

Και πάμε στο κυρίως πιάτο! Στο ψητό που λέμε.. ! Έχω παρακολουθήσει και ταινία-ντοκιμαντέρ πάνω στο Κάμα Σούτρα και μπορώ να πω πως μου έμεινε αξέχαστη! Μόνο με την ενέργεια που εκπέμπουν τα δυο σώματα, μπορούν να συμβούν απίστευτα πράγματα. Η επιθυμία είναι εγκεφαλική και μετά γίνεται σαρκική.

Συνεπώς, σύμφωνα με το athensmagazine.gr, πρέπει να υπάρξει επαφή, που θα ξεκινήσει από τα μάτια, από ένα απαλό άγγιγμα, από τη μουσική, τα κεριά, τα όμορφα αρώματα, αλλά και από την απόλυτη γαλήνη. Γιατί εδώ τα λόγια είναι περιττά. Δυο σώματα έρχονται σε επαφή, για την ηδονή, την απόλαυση, την ικανοποίηση, σαρκικό σεξ, εγκεφαλικό σεξ, όχι όμως αγαπησιάρικο. Για αυτό και οι στάσεις είναι ιδιόμορφες.. και λίγο ως πολύ ακατόρθωτες! Τουλάχιστον κάποιες από αυτές..

Λοιπόν δίχως παρεξήγηση φυσικά, γιατί για αρκετούς το σεξ είναι ταμπού, θα αναφερθώ σε κάποιες γνωστές, στάσεις του Κάμα Σούτρα και στα ζώδια φυσικά. Για να γελάσουμε προφανώς, αλλά και για να πειραματιστούμε άμα θέλουμε.. Θα διαλέξω τις πιο Hot .. έτσι τις διάβασα, εγώ απλά θα τις ταιριάξω.. με πολύ φαντασία.. χα χα !

Κριός
Η στάση του Κουταλιού..
Είναι ο πιο ευγενικός τρόπος που μπορώ να το πω. Εντάξει σας αρέσουν τα δύσκολα και τα μυστήρια. Αυτή η στάση, είναι η λατρεμένη των Κριαριών. Άντε να σας δώσω μια μικρή λεπτομέρεια.. «Η πίσω πόρτα».. Με πιάνετε τώρα; Βίτσια είναι αυτά!

Ταύρος
Η ιεραποστολική στάση
Ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο, παραδοσιακά πράγματα. Μη κουραζόσαστε κιόλας, μπορεί να έχετε φάει και καμιά λιχουδιά. Πού ζωντάνια για ακροβατικά; Βέβαια σας αρέσει γιατί έχετε οπτική επαφή και ακουμπάτε καλύτερα το ταίρι σας. Και παίζετε με τα χέρια σας πιο εύκολα.

Δίδυμος
Κρεμαστή συνουσία
Ναι καλά καταλάβατε, στο όρθιο, κάπως περίεργα, αλλά ωραία. Ψάξτε το δε θα γίνω πρόστυχη απόψε! Σας ταιριάζει απόλυτα, αφού αυθόρμητα σας έρχονται οι ορέξεις και με τα πιο παράξενα άτομα!

Καρκίνος
Η γυναίκα από πάνω
Είναι ότι πιο ρομαντικό. Δεν έχει να κάνει τόσο με τη κυριαρχία, όσο το να βλέπει ο ένας τον άλλον. Τα αγγίγματα να είναι φανερά και πιο έντονα. Τι άλλο να σας πω.. Το πιάνετε το νόημα..

Λέων
Στα τέσσερα
Ή το έχετε το ζωικό βασίλειο, ή δε το έχετε! Σας αρέσει πολύ αυτή η στάση, βγάζετε το λιοντάρι από μέσα σας. Μπορεί να χάνετε το ρομαντικό της επαφής των ματιών, όμως το βρίσκετε άκρως απολαυστικό!

Παρθένος
Η γυναίκα από πάνω
Εδώ παίζει ρόλο η κυριαρχία και το βίτσιο. Ναι μεν για τη γυναίκα είναι ευκολονόητο, όμως για τον άντρα παίζει αλλιώς το θέμα. Κοιτάζει, χειρίζεται, καθοδηγεί και ας είναι από κάτω. Δε πειράζει.. σωστά;

Ζυγός
Στάση του ελέφαντα
Εδώ είναι η γυναίκα μπρούμυτα και ο άντρας από πάνω, αλλά φαντασία να έχουμε και όλα γίνονται.. Μυστήριος και καυτός συνδυασμός, που ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα σας. Τα δυο κορμιά ενωμένα, σαν ένα, μπορούν να κάνουν θαύματα, δε λέτε;;;

Σκορπιός
Η στάση 69
Είμαι σίγουρη πως είναι η αγαπημένη σας. Παράξενη τη βρίσκω, αλλά εσείς που λατρεύετε την ανθρώπινη τη σάρκα, δεν έχετε ταμπού σε τέτοια θέματα. Σας ταιριάζει απόλυτα, αφού η απόλαυση γίνεται επιτόπου και στις δυο πλευρές συγχρόνως και αυτό και μόνο σας ανάβει..

Τοξότης
Ανορθόδοξη Ιεραποστολική στάση
χα χα .. ψάξτε το! Δε θα βάλω κακές λεξούλες στο στόμα μου.. Είστε ελεύθερα άτομα εσείς, το γυμνό το σώμα το λατρεύετε και σας αρέσει να πειραματίζεστε πολύ. Ναι, πιστεύω πως το ανορθόδοξο σας ταιριάζει απόλυτα..

Αιγόκερως
Η ιεραποστολική στάση
Παραδοσιακοί ως συνήθως! Εδώ μπερδεύεται το ρομαντικό με τη κυριαρχία και συμβαίνει ένα μπάχαλο. Κάνει κουμάντο και η γυναίκα και ο άντρας. Και από κάτω να είναι η γυναίκα, το σωστό το κούνημα τη κατάλληλη στιγμή, έχει τη σημασία του.

Υδροχόος
Κρεμαστή συνουσία
Ναι στο όρθιο και τα ρούχα όχι όλα βγαλμένα. Ίσα-ίσα τα απαραίτητα, έτσι τη βρίσκετε περισσότερο. Άγριο, απρόβλεπτο, γεμάτο από πάθος, συμβαίνει σε στιγμές, ίσως και απαγορευμένες. Εσείς όμως θα το βρείτε το κατάλληλο σημείο! Ξέρετε εσείς..

Ιχθύες
Στάση του ελέφαντα
Έτσι κάπως σας αρέσει καλύτερα. Ο άντρας τρελαίνεται να είναι από πάνω, η γυναίκα να είναι μπρούμυτα και από κάτω, το ζώδιο αυτό ξέρει τους ρόλους του καλά. Και οι δυο ονειρεύονται κάτι το φανταστικό, ενώ ο άντρας πλάθει ιστορίες για αγρίους και η γυναίκα, τη πριγκίπισσα που στραβοπάτησε…

Keywords
Τυχαία Θέματα