Ξενοδόχος απαντά ξεκαρδιστικά σε πελάτες που τον «κράζουν» στο Trip Advisor

Ένας ξενοδόχος που δεν σηκώνει και πολλά πολλά αποφάσισε να απαντήσει προσωπικά ο ίδιος στην αρνητική κριτική που κάνουν πελάτες του ξενοδοχείου του στο TripAdvisor.

Ο 51χρονος Πολ Τσάτουϊν διαθέτει το τριών αστέρων Royal Clarence Hotel στο Σόμερσετ, το οποίο έχει βαθμολογηθεί με 3,5 αστέρια στην κλίμακα του TripAdvisor

με άριστα το 5.

Όμως ο επιχειρηματίας που έχει απηυδήσει με τις «άδικες» κριτικές, το πήρε προσωπικά απαντώντας με ξεκαρδιστικό τρόπο στους… απογοητευμένους πελάτες
Σε έναν εξ’ αυτών έγραψε «Δεν είμαι εδώ για να είμαι ευγενικός σε κάθε πελάτη», ενώ σε έναν άλλον που διαμαρτυρήθηκε ότι δεν υπάρχουν δωμάτια με διπλό κρεβάτι τού απάντησε ότι δεν μπορεί να «δημιουργήσει ένα με μαγικά»

Ιδού οι πιο χαρακτηριστικές:

Όταν ένας πελάτης διαμαρτυρήθκε για την άμμο της παραλίας έξω από το ξενοδοχείο:

«Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ως ξενοδοχείο( …) Αλλά έχουμε ξεμείνει από κουβαδάκια και φτυάρια και δεν μπορούμε να αλλάξουμε την άμμο της παραλίας»

Πελάτης βαθμολόγησε το ξενοδοχείο με ένα αστεράκι κάνντας κριτική για τη φασαρία από διπλανό δωμάτιο

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που το ζευγάρι στο άλλο δωμάτιο περνούσε καλά κατά τη διαμονή σας. Ακόμη κι αν είμαστε ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες και δεν δεχόμαστε παιδιά, θα πρέπει να σας πούμε ότι δεν πρόκειται να φτάσει κανείς κοντά από το να συλλάβει ένα»

Πελάτης κάνει παράπονα τα βρώμικα σεντόνια και τη συμπεριφορά του ξενοδόχου

«Είμαι ευγνώμων που το προσωπικό μου αναγνωρίζεται για τη φιλικότητά του. Ως ιδιοκτήτης δεν είμαι εδώ για να είμαι φιλικός με όλους τους πελάτες. Εάν ένας πελάτης είναι άτσαλος, καταστρέφει το χώρο, προσβάλλει το προσωπικό μου και βγάζει τόση χολή στην κριτική, τότε θα τους πω ότι είναι ανόητοι και δεν θα απολογηθώ για αυτό»

Ένας ποδηλάτης αποκάλεσε τον ξενοδόχο «αγενέστατο»

«Υπάρχουν άλλοι 20 ποδηλάτες που μένουν στο ξενοδοχείο μας αυτή τη νύχτα και μόνο εσύ και ο φίλος σου μπήκατε σε όλες τις σελίδες με κριτικές για να παραπονεθείτε. Με εκτίμηση, Πολ ( ο αγενής ξενοδόχος)

Ένας πελάτης διαμαρτυρήθηκε επειδή το ξενοδοχείο είχε μόνο έξι θέσεις πάρκινγκ

«Δυστυχώς όταν χτίστηκε το ξενοδοχείο το 1796 δεν υπήρχαν πολλές»

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα