Βίντεο σοκ: Διαταραγμένος άνδρας σπρώχνει άγνωστη στις ράγες την ώρα που φτάνει το τρένο!

«Άγιο» είχε μια γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία βρέθηκε στις ράγες ενός σιδηροδρομικού σταθμό στο Σάο Πάολο την ώρα που έφτανε το τρένο, με αποτέλεσμα ο συρμός να περάσει από πάνω της.

Η γυναίκα στάθηκε απίστευτα τυχερή, αφού γλίτωσε από αυτή την τραυματική εμπειρία μόνο με ένα σπασμένο χέρι, και χωρίς κανέναν άλλον τραυματισμό, πέραν του σοκ του παραλίγο θανάτου της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το περιστατικό σημειώθηκε εχθές στον σταθμό Κονσεπσιόν. Όπως φαίνεται στην κάμερα ασφαλείας η γυναίκα στεκόταν

στην πίσω πλευρά της αποβάθρας όταν ένας άνδρας με λευκό μπουφάν που στεκόταν πίσω της την έσπρωξε δυνατά, με αποτέλεσμα να παραπατήσει προς τα εμπρός και να πέσει στις ράγες, ακριβώς την ώρα που έφτανε το τρένο.
Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει μετά την επίθεση, ωστόσο τον σταμάτησαν σχεδόν αμέσως οι αποσβολωμένοι αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ ο αστυνομικός που τον ανέκρινε, ο άνδρας, που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τη γυναίκα και ότι θα έσπρωχνε οποιονδήποτε στεκόταν εκείνη τη στιγμή μπροστά του.

Ο δράστης παραμένει υπό κράτηση μέχρι να τον εξετάσει ψυχίατρος και να οριστεί δικάσιμος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα