Τραγωδία… Νεκροί δύο φοιτητές στα Χανιά μετά από τροχαίο | Photos

Θρήνος στα Χανιά από τον χαμό δύο νέων ανθρώπων – Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου-Μαρτυρία «σοκ» στο zarpanews.gr: Πετάχτηκαν σε απόσταση 20 μέτρων

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί στα Χανιά, στα Κουνουπιδιανά, κοντά στην πύλη του Πολυτεχνείου Κρήτης, όταν δύο φοιτητές, παρασύρθηκαν από διερχόμενο

Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.Ένα αγόρι 19 ετών και ένα κορίτσι 20 ετών είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Από το τροχαίο σκοτώθηκε και ο σκύλος.Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου δεν ανακόπηκε ούτε όταν παρέσυρε τους άτυχους νέους καθώς στην συνέχεια προσέκρουσε και σε σταθμευμένη μηχανή.

Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο zarpanews.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε, τα σώματα των δύο άτυχων νέων πετάχτηκαν 20 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο. Όπως λέει ο ίδιος, το θέαμα που αντίκρισε ήταν συγκλονιστικό, με τον σκύλο νεκρό στην άκρη του δρόμου και πιο πέρα τα δυο παιδιά σε απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους.

Η κοπέλα ήταν νεκρή, ακριβώς δίπλα στο εικονοστάσι που έχει χτιστεί για θύμα άλλου τροχαίου ενώ ο νεαρός φαινόταν να έχει ακόμα τις αισθήσεις του.

Στον εισαγγελέα ο οδηγός

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Χανιών αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι ο 20χρονος οδηγός του ΙΧ που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δεν είχαν ταυτότητες

Την ίδια ώρα μέχρι και νωρίς το μεσημέρι, συνεχίζονταν οι προσπάθειες για την ταυτοποίηση των δύο παιδιών καθώς δεν είχαν πάνω τους στοιχεία ταυτότητας. Τελικά πρόκειται για έναν 19χρονο και μια 20χρονη με καταγωγή από την Αθήνα.

zarpanews.gr | Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλούδης, Ηλίας Κάκανος

Keywords
Τυχαία Θέματα