Το ταξίδι της ελπίδας του μικρού Δημήτρη στο Λονδίνο και το ευχαριστώ της μάνας στους Χανιώτες | Video

Τεράστια χαρά και πολύ μεγάλη ανακούφιση νιώθει η Ιωάννα Ροζάκη, η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη, καθώς σήμερα Πέμπτη στις 11:30 το πρωί φεύγουν για Λονδίνο από το Δασκαλογιάννης με εισιτήριο που τους εξασφάλισαν οι Χανιώτες και όλοι όσοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού.

Μέσα σε 5 μέρες συγκεντρώθηκαν 90.000 ευρώ και τότε η κα Ροζάκη ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να δίνει χρήματα καθώς το ποσό συγκεντρώθηκε. Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της όλον τον κόσμο και τη Νέα

Τηλεόραση που με το ρεπορτάζ της η έκκληση της ταξίδεψε και εκτός Κρήτης.

Να θυμίσουμε ότι ο 5χρονος Δημήτρης υποφέρει από πόνους στην κοιλιά κάνοντας εμετό με αίμα και 5 χρόνια τώρα κανένας γιατρός δεν έχει βρει από τι πάσχει, ενώ να σημειωθεί ότι από την γέννηση του τα εσωτερικά όργανα της αριστερής του πλευράς βρίσκονται σε λάθος θέση.

Το ταξίδι στο Λονδίνο είναι για να κάνει ο μικρός Δημήτρης εξειδικευμένες εξετάσεις σε παιδιατρικό κέντρο και η μητέρα ξέρει ότι τώρα έγινε μία σημαντική αρχή για να βρεθεί το πρόβλημα καθώς ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Εμείς να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για τον 5χρονο Δημήτρη και για την οικογένεια του.

Δείτε το βίντεο από τη Νέα Τηλεόραση

Keywords
Τυχαία Θέματα