Το «πτώμα» του Τραμπ στο νέο άλμπουμ του Snoop Dogg

«Το νέο άλμπουμ δεν είναι μία δήλωση, μία πολιτική πράξη», διευκρίνησε ο Snoop Dogg. «Είναι απλώς καλή μουσική»

To…πτώμα του Τραμπ σκεπασμένο με την αστερόεσσα ενώ ο ράπερ Snoop Dogg στέκεται δίπλα αγέρωχος. Αυτή είναι η καλλιτεχνική έμπνευση η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του διάσημου τραγουδιστή που μόλις κυκλοφόρησε.

Για για να μην υπάρχει παρανόηση, δε, ότι ο

νεκρός δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό πρόεδρο, από το πόδι του κρέμεται και η ταμπέλα που ταυτοποιεί το πτώμα: «Τραμπ».

Παραφράζοντας το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ που ήταν «Ξανακάντε την Αμερική σπουδαία», ο Αμερικανός ράπερ δίνει στο άλμπουμ του τον καθόλου τυχαίο τίτλο «Ξαναγονατίστε την Αμερική», ασκώντας με αυτόν τον τρόπο δριμεία κριτική στην πολιτική του Τραμπ.

«Ο Τραμπ είπε να ξανακάνουμε σπουδαία την Αμερική. Χέσ…α. Θα ξαναγονατίσουμε τις ΗΠΑ», δήλωσε ο ράπερ στο περιοδικό «Rolling Stone» και πρόσθεσε: «Το νέο άλμπουμ δεν είναι μία δήλωση, μία πολιτική πράξη. Είναι απλώς καλή μουσική».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που ο Snoop Dogg επιτίθεται στον Τραμπ, καθώς στο παρελθόν τον έχει χαρακτηρίσει «κλόουν», ενώ είχε κυκλοφορήσει και βιντεοκλίπ στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να πυροβολεί με πιστόλι έναν κλόουν που μοιάζει με τον Τραμπ.

Η απάντηση του Αμερικανού προέδρου ήρθε τον περασμένο Μάρτιο με ένα σχόλιο στο Twitter: «Φαντάζεστε την κατακραυγή που θα ξεσπούσε αν ο Snoop Dogg, με την αποτυχημένη καριέρα κι όλα αυτά, σημάδευε και έριχνε εναντίον του προέδρου Ομπάμα; Φυλακή!».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα