Την Κυριακή ο αγώνας ιστιοπλοΐας «Πολυτεχνείο Κρήτης»

Ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη ανοικτής θάλασσας υπό την επωνυμία «Πολυτεχνείο Κρήτης» διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η επωνυμία δόθηκε από τον διοργανωτή για να τιμήσει το μορφωτικό έργο που επιτελεί το Πολυτεχνείο, την κοινωνική προσφορά του στον τόπο, αλλά και ως αναγνώριση για την πολυετή συνεργασία με το ΝΟΧ στον τομέα της αθλητικής ιστιοπλοΐας προς όφελος των φοιτητών.

Η εκκίνηση

θα δοθεί από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στις 10.30 το πρωί και η διαδρομή θα είναι ΝΟΧ-περιστροφή νησίδας Θοδωρού-ΝΟΧ, αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Η απονομή των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα, μετά το πέρας του αγώνα στο χώρο ελλιμενισμού. Αθλοθέτης θα είναι το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο ΝΟΧ επισημαίνει τη σημασία της συμμετοχής σκαφών σε αγώνες προκειμένου να χαρακτηριστούν ως ναυταθλητικά και να τυγχάνουν της σχετικής έκπτωσης λιμενικών τελών. Προς τούτο με κοινή απόφαση ΝΟΧ-ΙΟΧ πέραν της έκδοσης πιστοποιητικού καταμέτρησης από την Ε.Ι.Ο., ο ελάχιστος αριθμός ετήσιας συμμετοχής σε επίσημους αγώνες είναι τερματισμός σε τρεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα