Την ενοχή του παιδεραστή με το βανάκι ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή του 42χρονου Φιλίππου Λεβεντου, ο οποίος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό να επιβιβάζει στο φορτηγάκι του ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο είχε «ψαρέψει»μέσω facebook ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος μόνο κακό κάνει στην κοινωνία , εάν παραμείνει εκτός φυλακής.

«Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος. Οπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία, μόνο κακό κάνει, ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργεί

προβλήματα» είπε η εισαγγελέας προσθέτοντας ότι ο 42χρονος δεν αστειεύεται. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει», είπε με νόημα.

Ο 42χρονος κατηγορείται για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου, αλλά και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Στον αντίποδα ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι όλα τα ανήλικα βρέθηκαν μαζί του εκούσια…και πως δεν βίασε κανένα.
«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος»είπε ο κατηγορούμενος.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα εκδοθεί σε λίγη ώρα.
Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα