Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Τελευταία μέρα παραμονής του Κρόνου στον Τοξότη και τα Μεταβλητά Ζώδια, κάνουν… πάρτι!

Τέλος τα προβλήματα για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, που πλέον το μόνο που οφείλουν να προσέξουν από δω και πέρα είναι οι ψευδαισθήσεις του Ποσειδώνα.

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι ανάδρομος, Κριέ, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς

έξυπνα και ευέλικτα. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, καθώς, να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, Κριέ, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, καθώς προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει να ξέρεις, Ταύρε μου, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και, κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, Ταύρε, υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου, μήπως από τα τόσα πολλά που κάνεις σε άλλες δραστηριότητες, μπορεί να απομακρυνθείς λίγο από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ίσως προκύψουν κάποια θέματα σήμερα, Δίδυμε, που δε θα μπορείς να τα ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, για να ανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις με ποιον τρόπο θα βαδίσεις στο μέλλον. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμε, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχθείς και πολλές προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτό το διάστημα, Καρκίνε, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα σου, Καρκίνε, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να μην αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες, που μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις από τα σχέδια που έχεις βάλει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Λέων, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Και αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι σε βεβαιώνω, ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Λέων, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετή δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα, Παρθένε μου, να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που δείχνουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι σωστές. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια που μπορεί να μετανιώσεις στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ζυγέ, ανήκει στην ευαισθησία, αλλά και στην ευκολοπιστία. Δηλαδή, είναι άκρως επικίνδυνη. Οι αναξιόπιστοι άνθρωποι έχουν την τιμητική τους, από το πρωί ως το βράδυ. Προσοχή, λοιπόν, στα δακρύβρεχτα που θα σου σερβίρουν. Δεν είναι βέβαιο, ότι έχουν ανάγκη αυτά που σου ζητάνε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν είναι άσχημη, Ζυγέ μου, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ζυγέ, και σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα, μια και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει, Σκορπιέ μου, και δε μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και το πως θα φτάσεις την επιτυχία που ζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις με πολλή σοβαρότητα αυτά που θα σου πουν. Η δυνατότητες που έχεις είναι μεγάλες και τελικά θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά, που θα προγραμματίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση, να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θα κάνεις και τη σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Τοξότη, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα επιδείξεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα είναι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο τη σημερινή ημέρα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Αιγόκερε, σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει τέτοιες παρεξηγήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μερικές φορές, Υδροχόε, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν τα χειρίζεσαι ιδιαίτερα επιτυχώς. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες σήμερα, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι ξεχωριστές και με ό,τι καταπιαστείς μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου, Υδροχόε, και θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, αφού από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αφού στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Οφείλεις να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ιχθύ μου, να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σε βεβαιώνω ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, Ιχθύ μου. Σταμάτα, λοιπόν, να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα