Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Η εύνοια σε Έρωτα και Χρήμα με τις όψεις του Πλούτωνα με Άρη και Αφροδίτη, συνεχίζεται και σήμερα. Ερωτικές και Οικονομικές επιθυμίες και στόχοι επιτυγχάνονται απλά αν επιστρατεύσουμε γοητεία και ερωτική πειθώ! Οι πιο τυχεροί είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να αντισταθείς στην επιθυμία να διατυπώσεις ένα επιχείρημα με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας σου, γιατί όλο αυτό θα φέρει κάποια διαμάχη χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Μπορεί να έχεις λίγο παραπάνω εκνευρισμό από ότι συνήθως, γι ‘αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός ελέγχου γιατί μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δεν θα τα χρειάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς, δεν θα μπορείς να απαλλαγείς από τα καθημερινά θέματα που σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις με λίγο παραπάνω προγραμματισμό να μπορέσεις να βάλεις κάποια θέματα σε σειρά. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου αγαπητέ Ταύρε για αυτό μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Προβληματικές καταστάσεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις απαισιόδοξες σκέψεις σχετικά με καταστάσεις που πέρασες να γυρνάνε στο μυαλό σου και να σου χαλάνε τη διάθεση. Το μυαλό σου είναι ιδιαίτερο με καταπληκτικές ιδέες και θα μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα βγάλεις εις πέρας σήμερα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια και να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η κοινωνική σου ζωή σήμερα θα είναι αυξημένη και θα μπορέσεις να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις. Κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν φρόντισε να τα λύσεις άμεσα γιατί μπροστά σου ανοίγεται λαμπρό μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα μπορεί να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ότι έχεις να πεις να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα θα πρέπει να κατανείμεις τον χρόνο σου ακριβώς όπως πρέπει. Φρόντισε να μην υποσχεθείς όλα αυτά στα οποία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεσαι σε κάθε κοινωνική πρόσκληση που σε καλούν, καθώς ο χρόνος σου πιθανότατα θα δαπανηθεί καλύτερα αλλού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αλλά πρόσεχε δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις πολύ εργατικότητα και συνέπεια αλλά μην το παρατραβάς θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θυμήσου ότι από τις έξι αισθήσεις, η κοινή λογική είναι η πιο σημαντική. Παρόλο που συνήθως το γνωρίζεις πραγματικά αυτό, θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να πεις μερικά πράγματα έξω από τα δόντια χωρίς να δείξεις κανένα συναισθηματισμό. Μπορείς να κάνεις τα σχέδια και το πλάνο σου για τις επόμενες μέρες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φρόντισε να μην αποκαλύψεις σήμερα οικογενειακά ζητήματα. Οτιδήποτε μοιράζεσαι με φίλους σου θα μπορούσε να σου βγει στο μέλλον ανάποδα και δεν θα ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις. Επικεντρώσου στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να θυμάσαι ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε νευριάσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις τον εαυτό σου να καταπιαστεί με επιπόλαιες σκέψεις. Φρόντισε να κάνεις αυτά που θέλεις χωρίς κανένας να μπορεί να σε εμποδίσει σε αυτό το πλάνο που έχεις βάλει. Σήμερα κάποιες συζητήσεις που μπορεί να κάνεις με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει καλό θα είναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς καλά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Προφανώς, είναι πάντοτε συνετό να εκπληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά το μυαλό σου πιθανώς να απασχολείται σήμερα από άλλα πράγματα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, επικεντρώσου στα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα και σε βεβαιώνω ότι με ότι καταπιαστείς θα έχεις μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Υπάρχει πάντα ένα παρορμητικό στοιχείο στη συμπεριφορά σου, αλλά μπορείς επίσης να επωφεληθείς από τον προχωρημένο σχεδιασμό. Είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα να φαίνονται καλά όταν δεν υπάρχουν άμεσα εμπόδια που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει σήμερα για να μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια σου με περισσότερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Στην αρχή, φαίνεται ότι η μέρα σου περνάει και ότι την παρακολουθείς σε μια οθόνη, και νομίζεις ότι δεν μπορείς να αλληλεπιδράσεις με τα γεγονότα. Μπορείς να επέμβεις σε όλα που σε αφορούν γιατί από σήμερα θα μπεις σε πολύ καλό προγραμματισμό για να λύσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Δικά σου άτομα θα μπορούν να είναι δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις που είχατε στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελός σου, ενώ εσύ ακονίζεις το μυαλό σου για τις επόμενες κινήσεις. Επιπλέον πρέπει να πάρεις αποφάσεις σήμερα για να μπορέσεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Μην φοβηθείς τίποτε προχώρα μπροστά και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

Πηγή: oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα