Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου

Ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα ονειρικό Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα! Σήμερα κάνουμε μία ευχή, κάνουμε ερωτική εξομολόγηση, χρησιμοποιούμε την φαντασία μας και στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης! Μία Κυριακή όπως της πρέπει!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ίσως να μην έχεις, αγαπητέ Κριέ, τη δυνατότητα να ξοδεύεις όσα θα ήθελες για τις προσωπικές σου ανάγκες, αλλά η χαρά που παίρνεις από την οικογένεια σε αποζημιώνει για την προσφορά σου. Σε επαινούν και κερδίζεις κοινωνική καταξίωση. Νέες ιδέες σου γεμίζουν τη σκέψη και αργότερα

θα τις πραγματοποιήσεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό θα πρέπει προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Ταύρε, περιθώρια να σε εκμεταλλεύονται συνεργάτες και φίλοι. Βάλε όρια στις συνεργασίες σου και προστάτεψε κάθε ισορροπία. Αν το αμελήσεις, θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και μετά θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη αυστηρότητα για να επανέλθεις. Μην αφήνεις κανέναν να αποφασίζει για τον τρόπο ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δώσεις περιθώρια σε άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος να σε πλησιάσουν. Είναι πολύ πιθανό να θέλουν σχέσεις μαζί σου, αλλά η στάση σου να μην τους ενθαρρύνει. Μέσα από ευχάριστες επαφές και συζητήσεις θα προκύψει μία ιδέα που μπορεί να σε απογειώσει ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Περάστε μαζί τη μέρα σας χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο νέος τρόπος δράσης οδηγεί σε βελτίωση τα πράγματα. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί και θα καταφέρεις να προχωρήσεις αρκετά. Διατήρησε τον θετικό τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και θα σου δοθούν ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες και μάλιστα αρκετά σύντομα. Τα άστρα χαμογελούν στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό και με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Δεν χρειάζεται καμία πίεση χρόνου, αλλά συγκέντρωση και συνέπεια. Τα πράγματα έχουν πάρει πλέον τον δρόμο τους και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις. Μην αφήνεσαι στην τύχη, αλλά και μην πιέζεις τίποτα. Όλα πρόκειται να βελτιωθούν για το ζώδιό σου και τα αποτελέσματα θα έχουν διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και χαλαρά, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει σε ικανοποιητικό σημείο. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος όλης της εβδομάδας. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Είναι σημαντικό να φροντίσεις για την ευεξία σου, αγαπητέ Παρθένε. Η κούρασή σου είναι μεγάλη και σε έχει καταβάλει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του το συντομότερο. Αργότερα θα πετύχεις όσα σε απασχολούν. Προς το παρόν κάνε ένα μικρό διάλειμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τώρα σου επιτρέπεται, αγαπητέ Ζυγέ, να μετακινηθείς με έξυπνο τρόπο που θα σε απαλλάξει από ταλαιπωρίες και θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Είναι αλήθεια πως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, αλλά με την κατάλληλη οργάνωση, όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Συμβουλέψου τα κατάλληλα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς σε ζητήματα που μπορεί να μην αφορούν το ταίρι σου και να το κουράζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το παρελθόν σε ακολουθεί με αρνητικές σκέψεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Περιόρισέ τις το συντομότερο και δες θετικά το μέλλον που έρχεται να σε αποζημιώσει για όσα πέρασες. Μην μπλοκάρεις τη ροή των καταστάσεων, αλλά φρόντισε να λάβεις τα μέτρα σου ώστε να υπάρξει το κατάλληλο κλίμα για να υποδεχτείς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είναι θετικό το γεγονός πως αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με την επιτυχία σου, αγαπητέ Τοξότη, και θέλουν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ακόμα περισσότερο. Μην αφήσεις κανέναν να σε σταματήσει με αρνητικές απόψεις, αλλά προχώρα δυναμικά για να ολοκληρώσεις όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου, αρκεί να μην σταματήσεις την προσπάθεια και να προχωρήσεις με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Μην βιαστείς να αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να ασχοληθεί με το αύριο που σε αφορά αποκλειστικά, αλλά προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα όλο το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά. Αν κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, η Αφροδίτη από τον Κριό σού στέλνει τις καλύτερες επιρροές της αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου, αγαπητέ Υδροχόε, εξ αιτίας της τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και λόγω της υπερβολικά υποτονικής σου στάσης, που εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Μην βιαστείς να υποχωρήσεις άλλο, αλλά κάνε μία συζήτηση ώστε να επαναφέρεις την απαραίτητη τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Ιχθύ, θα καταφέρεις να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, μέσα από το οποίο θα μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα όσα σε απασχολούν. Δείξε σοβαρότητα και μην βιαστείς να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου λίγο πριν την τελική ευθεία. Όλα θα βελτιωθούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τα αισθηματικά σου, το παρόν πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει πολλές ιδέες, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη πιο ιδανική από όσο είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή 28 Μαΐου,kyriaki 28 maΐou