Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου

Θες λύσεις; Θα τις έχεις! Το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα θα φέρει λύσεις, ουσιαστική εύνοια και αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες μας! Ήρθε η ώρα να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις, μια για πάντα και να απαλλαχτούμε από προβληματισμούς, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Χρειάζεσαι σήμερα λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις

εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι σου λέω ότι είσαι σε μια καλή περίοδο που αν κινηθείς ανάλογα θα μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Οι πλανήτες θα σου δώσουν μεγάλη δυναμικότητα. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Και έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις πολλές υποθέσεις σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που μπορεί να έχεις σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιοριστείς γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον και σε προβληματίζουν θα βρουν πολύ καλές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου καλό είναι να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Για τους αδέσμευτους τους περιμένουν τέτοιες καλές εκπλήξεις για να κάνουν μια καλή γνωριμία που δεν θα το περιμένουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Πολλές οι υποχρεώσεις αλλά ευτυχώς μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις και τα θέλεις όλα και τώρα. Σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν πολύ καλά αλλά μην ξεχνάς ότι μερικά πράγματα θέλουν και το χρόνο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι καλό είναι σήμερα να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης. Αν δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου η καινούργια γνωριμία θα έρθει πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων και νομικών ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά – σιγά να εξωτερικεύεσαι και να εξωτερικεύεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να βάλεις όλο το ταλέντο που έχεις για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται μεγάλος. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις κι αν χρειαστεί, κοίτα να τις σκεφτείς πολύ καλά από πριν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη και δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου σε βεβαιώνω ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Καρκίνο πολύ γρήγορα έρχεται κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στην δουλειά αλλά με την δυναμικότητα που έχεις θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Θα σε συμβούλευα σήμερα να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θέλεις. Επιπλέον χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ και σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πολλά αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό είχες έντονο το συναίσθημα της οργάνωσης και της πρωτοβουλίας σε νέες ιδέες. Μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτα στα σχέδια που έχεις βάλει και να ξέρεις ότι σε περιμένει μεγάλη επιτυχία. Επιτέλους ανταμείβεσαι για τους κόπους σου. Τα αγαθά κόπους κτώνται άλλωστε. Αρκεί να μην το πάρεις εγωιστικά το θέμα και αλλάξει η συμπεριφορά σου ακόμη και προς άτομα τα οποία σε βοήθησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να συζητάς περισσότερο με το ταίρι σου και να ανοιχτείς πιο πολύ για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα μερικές φορές θα σου φέρνει νεύρα. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους γιατί έχεις όλα τα εχέγγυα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε με φιλικά σου άτομα να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα