Τη facebook στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις | Ημερίδα στα Χανιά | Photos

Τρόπους για την καλύτερη διαφήμιση των επιχειρήσεων τους, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα του facebook, προτάθηκαν σε επιχειρηματίες των Χανίων, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και διοργάνωσαν το Facebook, η Ένωση Ξενοδόχων, η Περιφέρεια Κρήτης,

το ΕΒΕΧ και το Υπουργείου Ανάπτυξης.

Τους τρόπους για να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρει σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων το facebook, ανέπτυξε ο κ. Στέφανος Λουκάκος, Γενικός Διευθυντής του μέσου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την Ευρώπη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως στόχος είναι ο εκδημοκρατισμός του διαδικτύου, όπου θα προσφέρονται σε όλες τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες τα ίδια εργαλεία για να προβληθούν.

Ο κ. Λουκάκος είπε επίσης «πως η τεχνολογία έχει μπει βαθιά μέσα μας κυρίως μέσω του κινητού τηλεφώνου όπου διαπιστώνουμε τρεις βασικές προσδοκίες για τους καταναλωτές, που είναι η προσδοκία για άμεση επικοινωνία, η επικοινωνία μέσω εικόνων και μέσω του βίντεο.»

Ο Γενικός Διευθυντής του μέσου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σημείωσε πως πρέπει να υπάρχει στρατηγική μέσω του τηλεφώνου και να φροντίζουν οι επιχειρήσεις να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας αυτούς τους συγκεκριμένους τρόπους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο διευθυντής του Ινστιτούτου CSI κ. Μανώλης Σφακιανάκης που είπε μεταξύ άλλων πως είναι απαραίτητο για τους επιχειρηματίες να δουν τρόπους αξιοποίησης της τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Στην ημερίδα συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Ευριδίκη Κουρνέτα.

Την Ημερίδα παρουσίασε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Έυα Αντωνοπούλου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα