Τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί που πήγαν στα παρατημένα μωράκια στο Περιστέρι

Ακόμη και οι αστυνομικοί λύγισαν με την υπόθεση εγκατάλειψης βρεφών αποκαλύφθηκε στο Περιστέρι. Όπως έγινε γνωστό μια ανήλικη μητέρα, εγκατέλειψε μαζί με τον νεαρό πατέρα, για πολλές ώρες κλειδωμένα, 4 μηνών δίδυμα βρέφη, μέσα στο διαμέρισμα τους.

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν γείτονας του ζευγαριού άκουγε επί ώρες το γοερό κλάμα των παιδιών και τελικά ειδοποίησε την Αστυνομία, φοβούμενος για την υγεία των διδύμων.

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, άκουσαν και οι ίδιοι

το κλάμα των παιδιών και άμεσα ενημέρωσαν Εισαγγελέα, αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως ανέφερε στην Espresso ο Βασίλης Κόκκαλης, ο άνθρωπος που ενημέρωσε την Αστυνομία: «Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά ανατριχιαστική. Ένα διαμέρισμα κενό από έπιπλα, μόνο τα στοιχειώδη δηλαδή, και στην μέση του σαλονιού μια κούνια με δυο βρέφη μέσα, τα οποία είχαν πλάνταζαν στο κλάμα».

Μάλιστα, η εικόνα που κυριολεκτικά συγκλόνισε τον κ. Κόκκαλη, ήταν η κίνηση μιας αστυνομικού, η οποία πήρε τα δυο βρέφη, αγοράκι και κοριτσάκι και αμέσως τους άλλαξε την πάνα.

Επίσης, με την βοήθεια της κοινωνικής λειτουργού έφτιαξαν γάλα στα μωράκια και τα τάισαν, καθώς ηταν νηστικά, άγνωστο για πόση ώρα.

Από εκεί και επειτα, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν το ζευγάρι που είχε εγκαταλείψει τα παιδιά του κλειδωμένα μέσα στο διαμέρισμα, το οποίο μάλιστα δεν παρουσίαζε εικόνα υγιεινής, έστω και στοιχειώδους.

Γύρω στις 21:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, εμφανίστηκε το ζευγάρι. Η μητέρα των διδύμων είναι μόλις 15 ετών και μάλιστα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί. Ο πατέρας είναι 23 ετών και άνεργος.

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα