Θες να τον τρελάνεις; 7 τρόποι για να τον κρατάς… σε εγρήγορση διαρκώς!

Βαρέθηκες τη χαμηλή λίμπιντο του συντρόφου σου; Θες να σου κάνει παθιασμένο έρωτα; Ακολούθησε αυτές τις τεχνικές για να του ξυπνήσεις την πεσμένη σεξουαλική του διάθεση…

1. Ηδονή κάτω από το νερό. Ποιος δεν θέλει μια ερωτική συνεδρία κάτω από το ντους;

Οι περισσότεροι άντρες το θέλουν και άρα πρέπει να το χαρίσεις και εσύ στον δικό σου. Το πρωί πριν ξεκινήσετε για το γραφείο μπείτε μαζί στη ντουζιέρα και αφήστε το καυτό νερό να τρέχει. Βγάλτε το αφρόλουτρο και το σφουγγάρι σας και τρίψτε τον σε όλο το σώμα.

Η διαδικασία θα τον έχει σε… εγρήγορση όλη μέρα.

2. Πηγαίνετε σινεμά.

Αγνόησε για λίγο την ντροπαλή πλευρά μέσα σου και άσε τη μοιραία γυναίκα, που κρύβεις, να βγει στην επιφάνεια. Πηγαίνετε στον κινηματογράφο (οι 50 αποχρώσεις του γκρι) είναι μια θαυμάσια πρόταση και κλείστε θέσεις στην τελευταία σειρά. Βολευτείτε και φιληθείτε άνετα!

Πάρε τον έλεγχο και δέσε το αγόρι σου με ένα μεταξένιο μαντήλι. Η πιο σέξι κίνηση είναι να περάσεις τα χέρια του πάνω από το κεφάλι και να τον δέσεις στο κρεβάτι (χαλαρά, να μην πονάει κιόλας). Γιατί σε όλους τους άντρες αρέσει η κυριαρχία (τουλάχιστον στην κρεβατοκάμαρα).

4. Ντύσου πρόχειρα (δηλαδή σέξι).

Είστε οι δυο σας στο σπίτι; Γιατί φοράς μονίμως φόρμες και πιζάμες; Κυκλοφόρησε άνετηα με τα εσώρουχά σου και όχι με τα γνωστά άνετα και φαρδιά σετ που φοράς όταν δεν σε βλέπει κανείς! Ο καλός σου απολαμβάνει όσο τίποτα να σε βλέπει σέξι μέσα στο σπίτι.

5. Dirty dancing:

Ο αισθησιακός ερωτικός χώρος είναι ένα μοναδικό γυναικείο όπλο αποπλάνησης. Χάρισέ του έναν χορό με δόσεις στριπτίζ και δώσε του το τέλειο ορεκτικό για μια καυτή βραδιά.

6. Ποντάρετε στο μασάζ.

Το άγγιγμα είναι μια από τις πιο ερωτικές κινήσεις που μπορούν δύο εραστές να μοιραστούν. Όλα λοιπόν καταλήγουν σε ένα καλό μασάζ. Βάλε τον να ξαπλώσει και κάνε του μασάζ σε όλο το σώμα. Φόρεσε αποκαλυπτικά εσώρουχα για να καλύπτεις και τη διάθεσή του να σε βλέπει σέξι.

7. Βγείτε έξω

. Τα προκαταρκτικά δεν χρειάζεται να γίνονται μόνο στους τέσσερις τοίχους της κρεβατοκάμαράς σου. Όλοι οι άντρες τρελαίνονται στη σκέψη του σεξ σε δημόσιο χώρο. Τι μπορείς να κάνεις; Βγείτε μια βόλτα και φίλησέ τον με πάθος σε ανύποπτο χρόνο και σε χώρο με μπόλικο κόσμο. Μην φτάσετε ως το τέρμα, αλλά βάλε τον στο κλίμα για αυτό που θα επακολουθήσει στο σπίτι!

Πηγή: queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα