Συνεργασία Δήμου με Ρέθυμνο Cretan Kings

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμος Ρεθύμνου και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings για την κατασκευή 2 ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην πλατεία 4ων Μαρτύρων.

Η ομάδα του Ρεθύμνου στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist» και με την αρωγή του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» θα ανακατασκευάσει τα 2 ανοικτά γήπεδα, αναβαθμίζοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Το μνημόνιο

συνεργασίας υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη και από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη, παρουσία του Προέδρου της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings κ. Ηρακλή Μανουκαράκη και του Αντιπροέδρου κ. Μανόλη Γιαννούλη.

Με αυτόν τον τρόπο η πόλη θα αποκτήσει δύο υπερσύγχρονα γήπεδα για την άθληση των νέων, με το μπάσκετ πλέον να «χτυπά» στην καρδιά του Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δήμου Ρεθύμνης και Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ρεθύμνου

Στο Ρέθυμνο σήμερα 14 Νοεμβρίου 2017, τα εξής συμβαλλόμενα μέρη :

Αφενός, ο Δήμος Ρεθύμνης, ο οποίος εκπροσωπείται νόμιμα από το Δήμαρχο Ρεθύμνης, Γιώργη X. Μαρινάκη,Αφετέρου, ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο οποίος εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Ιωάννη Καλαϊτζάκη,

συναποδέχονται και συμφωνούν τα ακόλουθα :

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σκοπός της συνεργασίας των ανωτέρω μερών είναι η καλύτερη λειτουργία των γηπέδων στους Τέσσερις Μάρτυρες και η μέγιστη αξιοποίησή τους προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας του Δήμου Ρεθύμνης.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνου αναλαμβάνει, με ιδία έξοδα ή με χορηγία του “Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ”, την κατασκευή δύο ανοικτών υπερσύγχρονων γηπέδων μπάσκετ, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου αποδυτηρίων και τουαλετών, σύμφωνα με σχέδια και τεχνικές περιγραφές που θα εκπονήσει με δική του δαπάνη και κατόπιν έγκρισης τους από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρεθύμνης και το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνης.

Επίσης, ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνου είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της λειτουργίας του χώρου, την οποία θα αναθέσει με δική του δαπάνη σε αρμόδιο υπάλληλο.

Ο Δήμος Ρεθύμνης αναλαμβάνει τα έξοδα ηλεκτροφωτισμού και υδροδότησης των ανωτέρω γηπέδων.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Τις πρωινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο χώρος θα διατίθεται στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Δήμου Ρεθύμνης για την άθλησή τους, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή Φυσικής Αγωγής.Από τις 3 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, το ένα εκ των δύο γηπέδων, και συγκεκριμένα αυτό που εφάπτεται από τη δυτική του πλευρά με το πάρκινγκ των Τεσσάρων Μαρτύρων, θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των ακαδημιών της ομάδας ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS, ενώ το άλλο γήπεδο θα παραμείνει στη διαχείριση του Δήμου Ρεθύμνης, προκειμένου να διατίθεται για τις ανάγκες των υπολοίπων σωματείων μπάσκετ του νομού, των ομάδων του εργασιακού πρωταθλήματος και ανεξάρτητων συμπολιτών που επιθυμούν να αθληθούν.Το συντονισμό για τη διάθεση του γηπέδου, το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες των ακαδημιών της ομάδας ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS, θα αναλάβει ο υπεύθυνος της ομάδας.Τα Σαββατοκύριακα και τα δύο γήπεδα θα διατίθενται για προπονήσεις ανεξάρτητων συμπολιτών, εκτός των ωρών που θα χρησιμοποιούνται για διεξαγωγή τυχόν αγώνων.Η διάθεση των γηπέδων θα γίνεται εντελώς δωρεάν, με μόνη υποχρέωση των αθλουμένων να αποκαταστήσουν τυχόν ζημιές που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα