Συνάντηση στο Δήμο Μαλεβιζίου με τους Διευθυντές Δημοτικών και νηπιαγωγείων

Ενημερωτική συνάντηση είχε για μια ακόμα χρονιά η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μαλεβιζίου Φραντζεσκάκη Άννα, με τους Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου και τις προϊσταμένες των Νηπ/γείων προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την σωστή λειτουργία των σχολείων και την διαχείριση των δαπανών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Αφού χαιρέτησε τους εκπαιδευτικούς, τους ευχήθηκε καλή χρονιά

και καλή συνεργασία. Υποσχέθηκε ότι η Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή θα είναι στο πλευρό τους όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά στηρίζοντάς τους σε κάθε τους πρόβλημα. Μαζί με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου και τους αντιδημάρχους Παιδείας, Οικονομικών, Τεχνικής Υπηρεσίας και καθαριότητας θα προσπαθήσει να διασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε οι σχολικές μας μονάδες να λειτουργούν με ασφάλεια και το εκπαιδευτικό έργο των εκπαιδευτικών να γίνεται ευκολότερο!

Τους εκπαιδευτικούς χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαμουλάκης, επιβεβαιώνοντάς τους ότι θα είναι στο πλευρό τους, όπως μέχρι στιγμής πράττει, καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Παπαδομανωλάκης Μανόλης. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού, Κατσάφαρου Ειρήνη, για θέματα διοικητικά και Παιδείας και η Λεράκη Σέβη, για θέματα οικονομικά και λογιστηρίου της σχολικής επιτροπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα