Συνάντηση Φώτη Τσάλου με τους οργανωμένους του ΟΦΗ

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων, είχε το βράδυ της Πέμπτης ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτης Τσάλος, η οποία έγινε στο Γεντί Κουλέ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ενημέρωσε τους συνδεσμίτες για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και για τον λόγο που αποφάσισε να μπει μπροστά.

Αναλυτικά, είπε: «Δεν ήθελα ο ΟΦΗ να φύγει από τα χέρια κρητικών

επιχειρηματιών».

Ζήτησε την στήριξή τους στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και τους τόνισε ότι: «Το τηλέφωνο μου θα είναι ανοιχτό, για όποιον θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε».

Μάλιστα, πρότεινε να γίνεται μια τέτοια συνάντηση συχνά, ώστε να λύνονται απορίες που πιθανόν να προκύπτουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

O πρόεδρος του ΟΦΗ ενημέρωσε τους συνδεσμίτες για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του, αλλά και την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Όπως τους είπε: «Είμαι μόνος, δεν έχω κανένα πίσω μου. Μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους του ΟΦΗ, τους οποίους επίσης θέλω δίπλα μου, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Ο κ. Τσάλος τόνισε στους οργανωμένους ότι τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας και ζήτησε τη βοήθεια όλου του κόσμου του ΟΦΗ, ώστε να μπορέσει η ομάδα να έχει έσοδα και να είναι πιο δυνατή οικονομικά.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την πρόταση που του έκαναν να βάψουν και φέτος το γήπεδο του ΟΦΗ, όπως κάνουν κάθε χρόνο.

Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση που είχε ο Φώτης Τσάλος με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα