Σάρωσαν στη Σάμο τα κορίτσια του Εργοτέλη

Χωρίς να δυσκολευτούν τα κορίτσια του Εργοτέλη κέρδισαν στη Σάμο τον Διαγόρα Ικαρίας με σκορ 3-0. Ένα σκορ το οποίο θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν οι παίκτριες της ομάδας του Ηρακλείου ήταν πιο συγκεντρωμένες στην τελική προσπάθεια.

Το σκορ άνοιξε στο 31’ η Ηλιάδη για να διπλασιάσει τα τέρματα η Ξέρα στο 55’. Το τελικό 0-3 έγινε στο 85’ από την Παχάκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι «κιτρινόμαυρες» είχαν και δυο σουτ στο δοκάρι στο 5′ με την Ξέρα και στο 60′ με την Παχάκη.

Γ.Σ.

Εργοτέλης: Λιατίφη, Σημαιάκη, Πιτροπάκη (80’ Χούμα), Τζανάκη (25’ Χαριτάκη), Ξέρα, Αλτάνη (86’ Τσώνη) , Παχάκη, Ηλιάδη, Ξηλούρη, Καμαρίτη (70’ Ψυχαράκη), Δρακογιαννάκη

«Νίκη αφιερωμένη στις Δρακωνάκη και Μαρκάκη»

Ευχαριστημένη από τη νίκη ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού η προπονήτρια του Εργοτέλη, Γιάννα Δούκα, η οποία περιμένει ακόμα περισσότερα πράγματα από τα κορίτσια της στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το αποτέλεσμα. Εκτός από τα γκολ που πετύχαμε είχαμε και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένες στην τελική προσπάθεια. Ελπίζω παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση μας και να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε!

Τη νίκη μας αυτή την αφιερώνουμε στα δυο κορίτσια της ομάδας μας που είναι τραυματίες Ρένα Δρακωνάκη και Εύα Μαρκάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα