«Ψώνισε» από… Β’ Εθνική ο ΟΦ Ιεράπετρας

Μεταγραφή με… άρωμα Β’ Εθνικής για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος απέκτησε τον Σεκούμπα Ντιατά. Ο 25χρονος επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΑΟ Τρίκαλα και από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται με την κρητική ομάδα στη Γ΄Εθνική.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

«Παίκτης του ΟΦΙ είναι πλέον ο SECUBA DIATTA. Σήμερα παραμονής πρωτοχρονιάς έφθασε στην Ιεράπετρα , με σκοπό να ενισχύσει τον ΟΦΙ σε μια θέση που «πονάει»

η ομάδα μας.

Σε αυτήν του σέντερ-φορ. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος , με 1,86 ύψος , είναι επιθετικός ολκής , ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην football leage σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα ενώ από το το 2012 έως το 2015 αγωνιζόταν σε ομάδες της superleage της Βοσνίας-Εργεζοβίνης (Saragevo , Zeljeznican και Gracanica).

Με τις δε αυτές είχε συμμετοχή σε αγώνες κυπέλου ΟΥΕΦΑ. Στην επιλογή του παίκτη αυτού κατέληξε το Δ.Σ. μετά από επίπονη προσπάθεια αναζήτησης ,ενώ σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλου , εντός των επομένων δύο ημερών θα ανακοινωθεί ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον παίκτη να υπογράφει στον ΟΦΙ παραουσία του προέδου , και αμέσως μετά να προπονείται στο Βουζουνεράκειο. Ολα αυτά σήμερα Κυριακή πρωί 31-12-2017 , παραμονή Πρωτοχορονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα