Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Πρόταση γάμου με φόντο… ένα ψητό κοτόπουλο | Video

Τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στην Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ο πρίγκιπας Χάρι στην πρώτη τους επίσημη κοινή συνέντευξη στο βρετανικό δίκτυο BBC.

Ο 33χρονος πρίγκιπας ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί χαρίζοντάς της ένα δαχτυλίδι με δύο διαμάντια που ανήκε στην μητέρα του, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Συνέβη λίγες εβδομάδες πριν, νωρίτερα αυτό το μήνα εδώ στο εξοχικό μας. Ήταν μία τυπική νύχτα για μας», δήλωσε το BBC, o Χάρι.Με τη σειρά της η Μέγκαν
ανέφερε ότι ήταν μία «χουχουλιάρικη νύχτα» στο σπίτι, προσθέτοντας ότι ετοίμαζαν ψητό κοτόπουλο την ώρα που της έκανε αυτήν την τρομερή έκπληξη. «Ήταν τόσο γλυκό, φυσικό και πολύ ρομαντικό. Ήταν γονατιστός», είπε.Ο Χάρι αποκάλυψε πώς αγκαλιάστηκαν μετά την πρόταση και της πέρασε το δαχτυλίδι. «Δεν με άφησε να ολοκληρώσω, μου είπε «μπορώ να πω ναι; μπορώ να πω ναι;», αγκαλιαστήκαμε και ενώ είχα το δαχτυλίδι στα χέρια μου της είπα: μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι; Και μου απαντά: Α, ναι το δαχτυλίδι!», τόνισε ο πρίγκιπας.

«Ήταν μία πραγματικά υπέροχη στιγμή, ήμασταν δυο μας και νομίζω ότι κατάφερα να της κάνω έκπληξη τελικά», πρόσθεσε ο Χάρι

Ο Χάρι ανέφερε επίσης ότι αν ζούσε η μητέρα του θα χοροπηδούσε για αυτήν την πρόταση γάμου. «Χωρίς αμφιβολία, νομίζω ότι θα πετούσε στα ουράνια, θα χοροπηδούσε, και θα γίνονταν οι καλύτερες φίλες με την Μέγκαν», τόνισε.

«Ξέρετε, κάποιες μέρες σαν σήμερα, μου λείπει πολύ να είναι κάπου εδώ γύρω και μου λείπει το να μοιραστώ μαζί της τη χαρά μου. Αλλά ξέρετε με αυτό το δαχτυλίδι και με όλα τα υπόλοιπα, είμαι σίγουρος ότι θα είναι χαρούμενη», σημείωσε.

«Είναι μαζί μας», πρόσθεσε η Μέγκαν.

Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει να έχει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι της Νταϊάνα, απάντησε: Νομίζω οτιδήποτε σχετικά με τη σκέψη του χάρη και το γεγονός ότι δεν μπορεί να έχει κοντά του τη μητέρα του, είναι πολύ σημαντικό για μένα να γνωρίζω ότι είναι ένα κομμάτι της μαζί μας. Και είναι υπέροχο»

Η «απίστευτη» Βασίλισσα Ελισάβετ και τα… σκυλιά της που έχουν άποψη

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη και τις συναντήσεις της με την Βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία περιέγραψε ως μία «απίστευτη γυναίκα».

«Είναι απίστευτο το να τη δεις μέσα από τα δικά του μάτια, χωρίς τις τιμές και τα πρωτόκολλα ως μονάρχη, αλλά με την αγάπη που της έχει εκείνος ως γιαγιά του», είπε η Μέγκαν.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε και στα σκυλιά της Βασίλισσας Ελισάβετ, που όπως φάνηκε ενέκριναν την επιλογή του νεαρού πρίγκιπα.

«Τα τελευταία 33 χρόνια μου γαβγίζουν και μόλις μπήκε εκείνη δεν έκαναν τίποτα», είπε χαριτολογώντας ο Χάρι, ενώ η Μαρκλ συμπλήρωσε ότι τα σκυλιά απλά κάθονταν στα πόδια της ενώ έπινε τσάι με την βασίλισσα.

Δεν ήξεραν τίποτα ο ένας για τον άλλον πριν γνωριστούν

Ακόμη μίλησαν για τη γνωριμία τους, σε ένα ραντεβού στα τυφλά και αποκάλυψαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα ο ένας για τον άλλον.

Η Μέγκαν ανέφερε ότι ρώτησε τον κοινό τους φίλο αν είναι ευγενικός καθώς, ως Αμερικανίδα, δεν ήξερε τίποτα για τη βασιλική οικογένεια, ενώ εκείνος δεν είχε ακούσει ποτέ το όνομα της ηθοποιού.

Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα από το Μπάκιγχαμ και γάμος θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2018.

Το ζευγάρι θα μείνει στο Νότιγχαμ Κότατζ στα ανάκτορα του Κέσινγκτον.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα