Πού και πώς εκτονώνονται τα ζώδια;

Πού θα βρούμε τα 12 ζώδια να διασκεδάζουν, να ψυχαγωγούνται, να περνούν ευχάριστα την ώρα τους και να εκτονώνονται;

ΚΡΙΟΣ
Σε fun parks και σε μέρη με extreme games, που απολαμβάνει να δείχνει πόσο ατρόμητος είναι και πως το ρίσκο είναι το αλατοπίπερο της ζωής του.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε μεγάλα εμπορικά κέντρα που έχουν και

εστιατόριο, ώστε να καλύψει όλο το φάσμα των επιθυμιών του και να το διασκεδάσει, όπως αρμόζει σε έναν Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Λατρεύει να πηγαίνει σε μεγάλες καφετέριες όπου θα συζητά για όλα, θα διαβάζει την εφημερίδα του ή θα κάθεται απέναντι από το laptop του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αίθουσες του κινηματογράφου και του θεάτρου είναι η καλύτερη εκτόνωση για έναν Καρκίνο που μπορεί να νιώθει και σαν στο σπίτι του.

ΛΕΩΝ
Το καζίνο, οι λέσχες και τα σαλέ είναι τα μέρη όπου ένας Λέων κρατάει την πρωτοκαθεδρία. Διότι η μεγαλύτερη ικανοποίηση γι’ αυτόν είναι να προκαλεί την τύχη του σε χλιδάτα περιβάλλοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα spa και τα ινστιτούτα αισθητικής είναι η ιδανική εκτόνωση για έναν Παρθένο, που εκτός από την περιποίηση, εκτιμά και το γεγονός πως είναι αποστειρωμένα και καθαρά.

ΖΥΓΟΣ
Οι εκθέσεις ζωγραφικής, οι αίθουσες τέχνης και τα μαθήματα Yoga, είναι τα καλύτερα αφροδισιακά που εκτονώνουν την εκλεπτυσμένη του ιδιοσυγκρασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μικρά και σκοτεινά μπαράκια, χωρίς πολλή φασαρία, όπου θα μπορεί να βολιδοσκοπεί ή να φλερτάρει λάγνα, είναι η διασκέδαση του Σκορπιού που συνηθίζει να είναι παντού και πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν χάνει συναυλίες οπουδήποτε και αν γίνονται ακόμα και στο εξωτερικό, που βρίσκει ευκαιρία να αποδράσει. Φιλοσοφεί τη ζωή και βρίσκει τη μουσική την καλύτερη επένδυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε φυσιολατρικούς συλλόγους και σε αίθουσες του bowling ένας Αιγόκερως αποδεικνύει στον εαυτό του πόσο ακριβής και μεθοδικός είναι, ξεχνώντας την επαγγελματική του μανία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα bazaar με ασυνήθιστα αντικείμενα και ρούχα, καθώς και οι αίθουσες σεμιναρίων και διαλέξεων, γίνονται οι εκτονώσεις του Υδροχόου με το ανήσυχο ταμπεραμέντο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ένας μοναχικός περιπατητής κοντά στη θάλασσα όλες τις εποχές είναι ένας Ιχθύς που ψυχαγωγεί τον ρομαντισμό του. Αλλά και οι αίθουσες χορού είναι ιδανικές για να λικνίζει τη ρέμβη του.

astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα