Πολάκη: «Πώς κύριοι του Δ.Σ. τολμάτε να κατηγορείτε εμένα για τη διάλυση της γυναικείας ομάδας του ΑΟΧ;»

Η τέως Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά, Κυριακή Πολάκη, με σκοπό να προστατέψει τόσο τον εαυτό της, όσο και το όνομα της οικογένείας της, με αφορμή τα δημοσιεύματα του Δ.Σ. Ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά στις 13/06/2017, εξέδωσε το παρακάτω.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Με σκοπό να προστατέψω τόσο τον εαυτό μου όσο και το όνομα της οικογενείας μου και δίνοντάς μου αφορμή τα δημοσιεύματα του Δ.Σ. Ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά

στις 13/06/2017,θα ήθελα να κάνω γνωστό στους φιλάθλους και Χανιώτες τα παρακάτω γεγονότα:

Από τον Ιούλιο του 2016 σταμάτησα γενικά να ασχολούμαι με την ομάδα του Α.Ο.Χανιά και ο βασικός λόγος αυτής μου της απόφασης ήταν η αδικαιολόγητη αποχή των παιχτριών στον ημιτελικό κυπέλου Ελλάδος που κατέληξε στον υποβιβασμό της γυναικείας ομάδας από την Α’ Εθνική στη Β’ Εθνική.

Εν συνεχεία προσκόμισα κατά τη δεύτερη για τη σαιζόν 2016-2017 συνεδρίαση του Δ.Σ. και συγκεκριμένα στις 12/05/2017 τη γραπτή παραίτησή μου, ωστόσο αυτή δε δημοσιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε και ούτε αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα του Δ.Σ. στις 13/06/2017.Για ποιοι σκοπό αποκρύφτηκε κάτι τέτοιο άραγε? Οι λόγοι που με οδήγησαν σε μια τέτοια παραίτηση ήταν η αγανάκτηση που ένιωσα ύστερα από τα ανυπόστατα σχόλια που ακούστηκαν για το όνομα μου και την προσφορά μου στην ομάδα, τόσο από κάποια μέλη του Δ.Σ. Ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά όσο και από ορισμένες παίχτριες της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Χανιά που εκπροσωπούσα και βοηθούσα όλα αυτά τα χρόνια.

Αναφορικά με τα κακοήθη σχόλια των συγκεκριμένων μελών του Δ.Σ., αυτά δεν μου προκάλεσαν κάποια έκπληξη καθώς οι λεκτικές επιθέσεις προς το άτομο μου ήταν και είναι συνεχείς αλλά τα ιδιαίτερα κακεντρεχή σχόλια των παιχτριών της γυναικείας ομάδας, τα οποία και αναρτήθηκαν δημόσια, προσβάλλουν όχι μόνο την ηθική μου αλλά και την αξιοπρέπεια μου και γι αυτό έχω ήδη ξεκινήσεις σχετικές νομικές διαδικασίες.

Απαράδεκτη και άδικη η συμπεριφορά τους, ειδικά όταν εγώ δεν έχω δώσει ποτέ αφορμή σε κανέναν και πόσο μάλλον σε παίχτρια της γυναικείας ομάδας. Σε όλες τις παίχτριες στάθηκα όχι σαν απλό μέλος του σωματείου αλλά σαν γονιός, όπως έτσι έχω μάθει να φροντίζω τα παιδιά μου, έτσι τις ένιωθα όλες- «παιδιά»- που είχαν ανάγκη από συμβουλές, μέριμνα και φροντίδα. Πως λοιπόν τώρα μου γυρνάνε την πλάτη και σπιλώνουν το όνομα μου ;

Ωστόσο, το έργο μου στον Α.Ο.Χανιά δεν περιορίστηκε μόνο στη γυναικεία ομάδα αλλά επεκτάθηκε και σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη με την καθημερινή παρουσία μου τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αγωνιστικές όλων των τμημάτων. Μάρτυρές μου οι γονείς των παιδιών, οι μόνοι άξιοι να κρίνουν το έργο μου, έργο χρόνιων κόπων που στήθηκε ήδη από το 1997, στερώντας μου χρόνο ακόμη και από τη δική μου οικογένεια.

Πώς λοιπόν κύριοι του Δ.Σ. τολμάτε να κατηγορείται εμένα για τη διάλυση της γυναικείας ομάδας; Εμένα που στάθηκα αρωγός μιας τεράστιας προσπάθειας ανάδειξής της, εμένα που στάθηκα αλθηθινός στρατιώτης και που σε κάθε περίπτωση τίμησα και ανέδειξα την ομάδα του Α.Ο.Χανιά. Πόσο ανεπίτρεπτο και συνάμα πόσο λυπηρό είναι να μην λειτουργούν τα τμήματα υποδομής στην ιστορική ομάδα της πόλης μας !! Χαμένοι κόποι,, χαμένα όνειρα των ανθρώπων εκείνων που δούλεψαν με ανιδιοτέλεια και μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για την ομάδα. Σίγουρα είναι πολύ εύκολο να φορτώνουν κάποιοι τη δική τους αδυναμία και αποτυχία, σε εκείνους που στάθηκαν σαν ήρωες σε καιρούς δύσκολους, χαλεπούς με ελάχιστους πόρους και υλικά μέσα. Όμως υπάρχει και συνείδηση…Πώς γίνεται να την ξεγελάσει κάποιος αυτήν? Πώς λοιπόν κάποιοι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους? Μάλλον απλά υποκρίνονται…Εγώ όμως δεν έχω μάθει έτσι…Προχωράω πάντα με το κεφάλι ψηλά, με καθαρές και τίμιες πράξεις και θεωρώ ότι εκπλήρωσα ανιδιοτελώς την αποστολή μου στον Α.Ο.Χανιά.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον κόσμο να κρίνει..Αυτός γνωρίζει…

Με εκτίμηση, Πολάκη Κυριακή

Τέως Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα