Πήρε Τασιούδη ο ΑΟΚ Χανιά

Την απόκτηση του Γιώργου Τασιούδη, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες, ανακοίνωσε ο ΑΟΚ Χανιά, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει σημαντικά τη χανιώτικη ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος, στη Γ’ Εθνική κατηγορία στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Forward (θέσεις 4 και 5), Γιώργου Τασιούδη. Ο Γιώργος Τασιούδης έχει

πλούσια εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος, στη Γ’ Εθνική κατηγορία στο μπάσκετ.

Το Βιογραφικό του Τασιούδη

Ο Γιώργος Τασιούδης γεννήθηκε στις 24/7/ 1988 στο Διδυμότειχο και έχει ύψος 2,01. Μέχρι τα 16 του ασχολήθηκε με τον στίβο, αλλά λόγω ύψους οι προπονητές του τον οδήγησαν στον μπάσκετ. Το άθλημα του μπάσκετ το έμαθε στη “μεγάλη σχολή” της ΧΑΝΘ όπου έπαιξε για 4 χρόνια, έχοντας μάλιστα για προπονητή σε μια από αυτές τις χρονιές, τον Τζόν Κόρφα.

Ο Αίας Ευόσμου (ομάδα Β’ Εθνικής) είδε την προοπτική που υπάρχει στον Γιώργο Τασιούδη και τον απέκτησε το 2011. Εκεί έπαιξε μέχρι το 2014.

Το 2014 μεταπήδησε στην Καστοριά την οποία, στην πρώτη κιόλας χρονιά του εκεί, βοήθησε να ανέβει στη Β’ Εθνική. Έπαιξε για τρεις χρονιές εκεί και την περίοδο 2016-2017, με βασικό συντελεστή των Τασιούδη, η Καστοριά ανέβηκε στην Α2 που θα αγωνιστεί φέτος.

Ο Τασιούδης αποτελεί μια σημαντικότατη προσθήκη για τον ΑΟΚ Χανιά που συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να είναι ανταγωνιστικός στη Γ’ Εθνική και να δηλώσει “βροντερό παρών” σε Εθνική κατηγορία, τόσο για τον ίδιο το σύλλογο, όσο και για το χανιώτικο μπάσκετ.

Η προσπάθεια που γίνεται από την ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου μας (Σεπτέμβριος 2016) είναι σημαντική και για το λόγο αυτό όλοι στον ΑΟΚ Χανιά ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου των Χανίων σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Μια προσπάθεια που μπορεί να εκφραστεί έμπρακτα διά της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο, αλλά και με την αγορά καρτών μελών του συλλόγου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο: 6985 977 005

Αξίζει τέλος να συνυπολογιστεί ότι παράλληλα με το ανδρικό τμήμα, ο Σύλλογος μας κάνει εξαιρετική προσπάθεια, βασισμένη σε συγκεκριμένο πλάνο και για την ανάπτυξη των υποδομών του, πράγμα το οποίο φαίνεται και θα αποτυπωθεί και στα φετινά πρωταθλήματα υποδομών Κρήτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα