Πετράκης: «Όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που δεν έχει χάσει, μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας»

Πριν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League 2017-2018 με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι έχει ως εξής: «Όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Παναχαϊκή είναι μία πολύ

καλή ομάδα, έχουμε δει και κάποια παιχνίδια της. Από τη δική μας πλευρά το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι πρόκληση το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει αήττητη: «Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βδομάδα με τη βδομάδα, να παρουσιαζόμαστε καλά και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει και για εμάς. Δεν κοιτάζουμε αν είμαστε αήττητοι ή όχι, σίγουρα είναι κάτι σπουδαίο αυτό που έχουμε καταφέρει. Τα παιδιά το έχουν καταφέρει μέσα από πολύ σκληρή δουλειά. Το ίδιο θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε κι εκεί. Το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για το αν αυτά που ανέφερε (πειθαρχία, συγκέντρωση) αποτελούν τα “κλειδιά” του ματς: «Ίσως επαναλαμβάνομαι αλλά για μένα αυτό είναι το σημαντικό. Το πώς οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά με βάση τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, να προσπαθήσουν να πειθαρχήσουν και να είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο, όποιο κι αν είναι κι αυτό, ώστε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε κοντά σε αυτό που μας αναλογεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα