Πετούσε… φωτιές ο ΟΦΗ

Σκορ και θέαμα πέτυχε ο ΟΦΗ κόντρα στον Αιγινιακό, στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πήρε τη νίκη με 6-0 και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ηρακλειώτικη ομάδα έβαλε 4 γκολ, περιορίζοντας τον αντίπαλό της σε ρόλο κομπάρσου.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική όπως μαρτυράει και το σκορ, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, είναι μεγάλη.

Ο ΟΦΗ ήταν πραγματικά πολύ σοβαρός στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε το παιχνίδι, πρόσφερε θέαμα και στο δεύτερο ημίχρονο, διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι.

Έβαλε δυο ακόμη γκολ, είχε ένα χαμένο πέναλτι και γενικά ευχαρίστησε τους 4 χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Παπαστεριανό, στο 20’ ο Χαντί μετά από γύρισμα του Μάνου, έκανε το 2-0, στο 42’ ο Ορτέγκα με χορευτική φιγούρα ξανά μετά από ενέργεια του Μάνου, έκανε το 3-0, ενώ στο 44’ ο Ορτέγκα ξανά μετά από προσπάθεια του Μάνου (4 ασίστ!), έκανε το 4-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 74’ ο Χαντί με πέναλτι που κέρδισε ο Όγκμποε, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 83’ ο Μάνος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 6-0.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης (46′ Μπολάκης), Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου (52′ λ. τρ. Πουρτουλίδης), Χαντί, Μάνος, Ορτέγκα (68′ Όγκμποε), Κουτσιανικούλης.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (9′ λ. τρ. Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος (60′ Προσκυνητόπουλος), Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος (75′ Μενικάλι), Ντόγος, Δωματάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα