Πέντε tips για να μη θέλει να ξανακάνει σεξ με άλλη γυναίκα

Το γεγονός ότι είσαι με ένα αγόρι δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθείς συνέχεια για να τον κρατήσεις δίπλα σου. Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείς να σκεφτείς για να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον του.. εμείς καταλήξαμε στα εξής πέντε!

Μη φέρεσαι ποτέ ως δεδομένη. Ωραίες οι ζουζουνιές και οι γλύκες και τα ερωτόλογα, αλλά μην το παρακάνεις. Δεν λέμε να μην εκφράζεις το συναισθηματικό σου δέσιμο μαζί του, αλλά κάντο με τρόπο που να μη το θεωρήσει δεδομένο.

Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Το να είσαι σέξι πριν τη σχέση δε σημαίνει τίποτε. Το σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις αναλλοίωτη τη σέξι πλευρά σου και κατά τη διάρκεια αυτής. Επιστράτευσε τη φαντασία σου για να τον εκπλήσσεις συνέχεια.

Ικανοποίησέ τον στο έπακρο. Όλοι έχουμε τα ταμπού μας, αλλά καλό είναι να πέφτουν κάποιοι τοίχοι πού και πού. Δεν εννοούμε πως θα ήταν καλή ιδέα να συμμετάσχεις σε ερωτικό βίντεο, αλλά το να είσαι ευέλικτη και πρόθυμη να ικανοποιείς τις ερωτικές φαντασιώσεις του συντρόφου είναι μέγα προσόν.

Κάνε τον να ζηλεύει. Όχι σε βαθμό άρρωστο, αλλά αν του δείχνεις κάποιες φορές πόσο επιθυμητή είσαι και από άλλα αγόρια, αυτό θα τον κάνει να καίγεται ακόμα περισσότερο. Προσοχή απλά στα όρια και στους κανόνες.

Δείξε πρωτοτυπία στο σεξ. Role play, ερωτικά βοηθήματα, ταινίες πορνό κλπ κλπ .. τόλμησε να προτείνεις εσύ εναλλακτικές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει φωτιά. Λίγα αγόρια αφήνουν τις συντρόφους τους όταν εκείνες είναι τόσο ανοιχτές στο θέμα του σεξ.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα