Πέντε προορισμοί που έγιναν απίστευτα φτηνοί

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει για κάποιους, ωστόσο ο Σεπτέβριος υποτίθεται ότι είναι ο μήνας των «εκλεκτών» παραθεριστών.

Από την άλλη, όσοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους και έχουν τις «μαύρες» τους, μπορούν να αναπτερώσουν το ηθικό τους με ένα σύντομο ταξιδάκι σε εξαιρετικούς προορισμούς, και μάλιστα φτηνό στην τιμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent» σπουδαίοι και υψηλοί σε ζήτηση προορισμοί, λόγω του ανταγωνισμού με τις φτηνές πτήσεις που παρέχουν συγκεκριμένες εταιρείες, έχουν

σήμερα πολύ χαμηλά ναύλα, συγκριτικά με τον Σεπτέμβριο του 2016.

Μέσω του «Skyscanner» σας παρουσιάζουμε τις πιο «value for money» πτήσεις.

Πρώτο στη λίστα το Φάρο, η νοτιότερη πόλη της Πορτογαλίας! Για να βρεθείτε εκεί θα αποκτήσετε εισιτήριο 24% πιο φτηνό από τον Σεπτέμβριο του 2016. Γιατί, όχι; Οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 20 με 27 βαθμούς Κελσίου και το ticket δε θα σας κοστίσει με πάνω από 33,57 ευρώ μετ’ επιστροφής.
Φύγαμε για Πάλμα ντε Μαγιόρκα! Εδώ πέφτουμε στο 21% συγκριτικά με τις τιμές, πέρυσι τέτοια εποχή. Τι σημαίνει αυτό; Κλείνετε εισιτήρια με 27,69 ευρώ. Η ισπανική πόλη έχει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα και σίγουρα δεν θα χάσετε αν την επισκεφτείτε…
Κυριότερα αξιοθέατα της Πάλμας είναι ο γοτθικός καθεδρικός ναός που ξεκίνησε η ανέγερσή του περί το 1230 και ολοκληρώθηκε τον 17ο αιώνα, με ωραία γλυπτά στη πρόσοψη, η Λόνχα ή Χρηματιστήριο, που κτίσθηκε τον 15ο αιώνα, το κάστρο των Βερβέρων το λεγόμενο «Πύργος Αλμουιντάνια», το «Παλάθιο Ρεάλ», το ισπανικό βασιλικό ανάκτορο της Πάλμας, όπου διέμεναν άλλοτε οι Άραβες διοικητές καθώς και οι ιστορικοί οίκοι Μορέλ, Ολεάθα και Βιβότ, ο ιερός ναός του Αγίου Φραγκίσκου (Πάλμας) και της Αγίας Ευλαλίας, του 13ου αιώνα και βέβαια η πολύ μεγάλη και αξιόλογη μαρίνα, από τις μεγαλύτερες της Μεσογείου.

Το Αλικάντε ή Αλακάντ, είναι ισπανική πόλη, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, στο νότιο τμήμα της Βαλενθιανικής Κοινότητας. Θέλετε να την γνωρίσετε; Δεν είναι ακατόρθωτο. Μιλάμε για άλλον έναν μοναδικό παραθαλάσσιο προορισμό. Με 29 βαθμούς Κελσίου και ένα ποτήρι Σαγκρία, δεν χρειάζεστε και πολλά για να ζήσετε την απόλυτη χαλάρωση. Στο ισπανικό θέρετρο μπορείτε να βρεθείτε με 42,80 ευρώ μετ’ επιστροφής, 18% πιο φτηνά από πέρυσι.
Θέση 4 για την Ίμπιζααα! Μια ανάσα από τα κορυφαία beach parties και τα κορυφαία clubs μπορείτε να κρατήσετε στα χέρια σας, εισιτήρια από 27,69 με’ επιστροφής, 17% πιο φτηνά από τον Σεπτέμβρη.
Και τέλος, πάλι Ισπανία, πάμε Μάλαγα, 14% πιο φτηνά από πέρυσι, με 33,57 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα