Παρουσιαστής του ΑΝΤ1 «καρφώνει» τον Αλεξάνδρου: «Ρώτησα τον ΑΝΤ1 “Του έχετε πει να είναι έτσι ή το κάνει από μόνος του”;»

Ο παρουσιαστής του σταθμού παραδέχτηκε ανοιχτά πως παρακολουθεί το reality επιβίωσης στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε και μάλιστα δήλωσε τις προτιμήσεις του.

«Είμαι φανατικά υπέρ του Γιώργου Μαυρίδη. Θεωρώ ότι είναι έξω από ό,τι άσχημο εκπροσωπεί ο χώρος που δουλεύω. Είναι αγνά παράταιρος», εξομολογήθηκε ανοιχτά στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό DownTown και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για το NOMADS και τις προτιμήσεις του στο παιχνίδι.

Μάλιστα σχολίασε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αναφέροντας:

«Δεν μου αρέσει καθόλου η persona που βγάζει. Που είναι εριστικός, αλαζόνας και τσαμπουκαλής χωρίς λόγο. Κάποια στιγμή μάλιστα ρώτησα και τον ΑΝΤ1: “Του έχετε πει να είναι έτσι ή το κάνει από μόνος του;”. Δεν μου αρέσει που επιτίθεται χωρίς λόγο σε έναν άνθρωπο. Και ίσως ο λόγος που πάω τον Μαυρίδη είναι το πόσο πολύ επιτίθεται στον Αλεξάνδρου. Τι διάολο, ο κολλητός του Τανιμανίδη είναι και κάνει έτσι;».

Πράγματι η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει προκαλέσει άφθονες αντιδράσεις και έχει “χωρίσει” τον κόσμο σε στρατόπεδα.

peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα