Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο προπονητής του Εργοτέλη με τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών

Επεισόδιο είχαν ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας και ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννης Κάββαλος στο τέλος του κυριακάτικου φιλικού ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο φιλικό της Κυριακής κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, του οποίου επιβλήθηκε με 4-2, ωστόσο η αναμέτρηση στιγματίστηκε από ένα θερμό επεισόδιο στο φινάλε. Συγκεκριμένα υπήρξε έντονη λογομαχία και επεισόδιο μεταξύ του προπονητή του γηπεδούχων, Τάκη Γκώνια και του προέδρου των Ζωνιανών, Γιάννη Κάββαλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι

εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη συμπεριφορά του Βοιωτού τεχνικού απέναντί τους. Αξίζει να σημειωθεί πως στο Παγκρήτιο βρέθηκε και και ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάγκετ Σάμι.

Στον αγωνιστικό τομέα, η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε μόλις στο 3΄για τον Εργοτέλη με τον Ροβίθη να πλασάρει πάνω στον Γεωργίου. Στο 15’ ωστόσο ο Λυδάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, δεν λάθεψε και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η αντίδραση του Ερμή ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση, όταν η βαθιά μπαλιά από την άμυνά έφτασε στον Τοπούζη, ο οποίος με σουτ ισοφάρισε 1-1. Στο 24’ ο Λυδάκης και πάλι με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 2-1, ενώ στο 32’ ο Ροβίθης έδωσε «αέρα δύο τερμάτων» στην ομάδα του. Πάντως το πρώτο ημίχρονο είχε και άλλο γκολ με τον Τοπούζη στο 38’ να μειώνει σε 3-2. Στο 52’ ο Ιατρούδης με δυνατό σουτ είδε τη μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στο 56’ ο Μπουτσάκης με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης (46’ Κατσιμήτρος), Κυριαλάνης (54’ Σταμόπουλος), Πάττας (46’ Μαζουλουξής), Δουλγεράκης (54’ Μπάτζιος), Βογιατζής (77’ Κούρτι), Ιατρούδης (54’ Μπουτσάκης), Αγγελόπουλος, Ροβίθης (54’ Μπουρσέλης), Λυδάκης (38’ Σταματάκος), Μανουσάκης (54’ Κάιπερς).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Σταθουλόπουλος, Χατζηδημητρίου, Β. Πλουσής, Νοκάι (46’ Πασιαλής), Τοπούζης. Αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Ανδρεαδάκης, Σκουτέλης, Κοτζαδάκης, Κλίνης, Γεμιστός και Χατζηβασίλης.

Πηγή: FL News

Keywords
Τυχαία Θέματα