Παραλίγο να «πατήσει» τον ΠΑΟΚ ο ΝΟΧ! Έφυγε με ισοπαλία από τη Θεσσαλονίκη

Ο ΝΟ Χανίων πήγε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, έφτασε πολύ κοντά σε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά τελικά έφυγε με ισοπαλία 7-7 κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι Χανιώτες δείχνουν σημαντική αγωνιστική πρόοδο, ενώ ο ΠΑΟΚ δείχνει

να περνάει αγωνιστική κρίση και έχει να δει το χρώμα της νίκης πολύ καιρό.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον βασικό τους τερματοφύλακα Γαλανίδη λόγω τραυματισμού και τον αντικατέστησε ο νεαρός Σιορδίλης. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-1, αλλά στη συνέχεια οι Χανιώτες πήραν τα ηνία και έφτασαν να προηγούνται με 7-5 λίγο πριν τη λήξη του γ’ οκτάλεπτου. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 6-7 στο 0.07 πριν από τη λήξη του γ και ισοφάρισε στο τελικό 7-7 με τον Ζάτοβιτς στο 6.57 πριν από το φινάλε. Οι Χανιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 1.34 πριν από τη λήξη, αλλά στην εκτέλεση του Βουλγαράκη απέκρουσε Σιορδίλης κι έμεινε το 7-7.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 5.52 πριν από τη λήξη του γ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία».

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-1, 1-0.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Σιορδίλης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Μάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Γαλανίδης, Τάτσης, Μπόλκας.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Αν., Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

ΚΟΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα