Ομορφιά στα άκρα | Τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά μανικιούρ

Οι μέρες του Δεκέμβρη είναι αφιερωμένες στις γυναίκες που θέλουν να είναι λαμπερές και περιποιημένες από την κορυφή έως και τα νύχια, ιδιαίτερα δε κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Για το λόγο αυτό οι περισσότερες σπεύδετε από νωρίς να βρείτε το πιο εντυπωσιακό σύνολο, να κλείσετε το ραντεβού σας στο κομμωτήριο για να ανανεώσετε το look σας και να αποκτήσετε το πιο ονειρεμένο χτένισμα, καθώς επίσης και το ραντεβού στο κέντρο περιποίησης νυχιών, όπου θα αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων αισθητικών, που θα χαρίσουν στα χέρια σας το πιο κομψό μανικιούρ.

Η ομορφιά στα άκρα

προσαρμόζεται τόσο στην ηλικία όσο και στις προτιμήσεις κάθε γυναίκας. Κάποιες από εσάς μπορεί να λατρεύετε το κλασικό και διαχρονικό κόκκινο χρώμα, που είναι έτσι κι αλλιώς από μόνο του πολύ γιορτινό, ενώ άλλες μπορεί να πειραματίζεστε και με ευφάνταστα σχέδια, που σας βάζουν για τα καλά στο κλίμα των γιορτών, όπως για παράδειγμα τα αστεράκια, τα δεντράκια, οι τάρανδοι και άλλα στοιχεία.

Για εσάς όμως που επιθυμείτε να κάνετε τη διαφορά, χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό, τα παρακάτω nail arts θα σας εμπνεύσουν, προσθέτοντας μια glam πινελιά στην εικόνα σας.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Επιλέξτε ένα nude μανό και δώστε του μια διακριτική λάμψη με χρυσές οριζόντιες γραμμές στο κέντρο κάθε νυχιού.

Candy nails

Νύχια εμπνευσμένα από τα λαχταριστά γλυκά μπαστουνάκια που γίνονται ανάρπαστα τις γιορτές.

Γεωμετρικά σχέδια

Το χρυσό και το μαύρο ενώνονται σε ένα ενδιαφέρον γεωμετρικό σχέδιο που αποτελεί το classy nail art για να κρατήσετε ένα ποτήρι σαμπάνιας με στιλ.

Γαλλικό αλλιώς

Η nude απόχρωση των νυχιών αναβαθμίζεται με έναν εορταστικό συνδυασμό του χρυσού και του κόκκινου σε ένα διαφορετικό «γαλλικό», που εφαρμόζεται τόσο στην άκρη του νυχιού, όσο και στη βάση του.

Total gold

Τα χρυσά νύχια αποτελούν μια ιδανική festive επιλογή για το ρεβεγιόν.

Shiny red

Προσθέστε ελάχιστη ποσότητα γκλίτερ επάνω στο διαχρονικό κόκκινο και κάντε τα νύχια σας να λάμπουν.

Πολύτιμοι λίθοι

Αν πρόκειται να φορέσετε ένα χρυσό ή μπεζ φόρεμα, προτείνουμε αυτό το σκούρο καφέ – σοκολατί μανικιούρ, που είναι διακοσμημένο με χρυσά στοιχεία που γυαλίζουν όταν αντανακλάται το φως.

Πηγή: bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα