Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει Παναιτωλικού

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Εργοτέλη ενόψει της «γεμάτης» εβδομάδας που διανύουμε.

Πιο συγκριμένα η ομάδα του Ηρακλείου καλείται την Πέμπτη (στις 3:00) να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Football League απέναντι στον συντοπίτη ΟΦΗ εκεί όπου ουσιαστικά είναι στραμμένο το μυαλό όλων.

Βέβαια

το ματς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου προέχει χρονικά και ο Τάκης Γκώνιας ετοιμάζει τα σχέδια του. Ο τεχνικός της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδι και να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το πρωί (11:30) της Τετάρτης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν το πρωί της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της πόλης όπου και έχει προγραμματιστεί προβολή βίντεο και ανάλυση του αντιπάλου και εν συνεχεία γεύμα. Η 18αδα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα ανακοινωθεί δυο περίπου ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Στις 17:00 το Δευτεριάτικο ντέρμπι

Δυο ώρες αργότερα απ ότι αρχικά είχε οριστεί θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα ο αγώνας του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο. Η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσαν οι δύο ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι. Η σέντρα του παιχνιδιού ορίστηκε τελικά στις 17:00 αντί στις 15:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα