Οι πέντε «απαγορευμένες» γυναίκες που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις σεξ μαζί τους

Και όταν λέμε δεν πρέπει, δεν πρέπει

Καταλαβαίνουμε ότι σου προκαλούν το ενδιαφέρον και σου εξάπτουν την φαντασία, αλλά καλό θα ήταν να μείνεις μακριά τους, εκτός αν θέλεις να βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα.

Οι γυναίκες αυτές ανέκαθεν αποτελούσαν πειρασμό για τους άντρες και πάντα φρόντιζαν να σε δελεάζουν ακόμα και στη σκέψη του να βρεθείς στο ίδιο κρεβάτι μαζί τους. Ανεξάρτητα λοιπόν από το πόσο πολύ το θέλεις, βάλε τα δυνατά σου να τις αποφύγεις και να γλιτώσεις τα χειρότερα.

Η καλύτερή της φίλη

Ή μάλλον το καλύτερό της φίδι. Αν η αγαπημένη σου ανήκει στις «τυχερές» που έχουν στο πλευρό τους την φίλη – φίδι να υπονομεύει τη ζωή και τη σχέση τους, μάντεψε ποιος θα βρεθεί στο στόχαστρο: Εσύ. Οι γυναίκες αυτές δεν υπολογίζουν τίποτα, ζηλεύουν οικτρά τις φίλες τους και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους πάρουν ακόμα και τον άντρα. Όσο και να κολακευτείς από το ενδιαφέρον της για σένα, μην μπερδεύεσαι. Σε θέλει μόνο και μόνο επειδή είσαι ο γκόμενος της φίλης της. Μακριά.

Το αφεντικό σου

Η γυναίκα-παγίδα. Επιθυμεί στο κρεβάτι της θύματα και ανθρώπους να την κάνουν να νιώθει το απόλυτο αφεντικό. Αν ανήκεις στο εργασιακό της περιβάλλον, φρόντισε να μείνεις εντός γραφείου και μακριά από το κρεβάτι της. Θα νιώσεις υπό, εξαρτώμενος και… το παιδί για τα θελήματα. Εδώ που τα λέμε βέβαια, ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων να πέσεις, οι σχέσεις μεταξύ συνεργατών είναι άκρως επικίνδυνες και καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Η αδερφή του κολλητού σου

Ο φίλος σου ξέρει τα πάντα για σένα. Για τις σκέψεις, τις εμπειρίες σου, ακόμα για τις γυναίκες που πέρασαν απ’ τη ζωή και το κρεβάτι σου. Μη νομίζεις πως θα χαρεί και ιδιαίτερα αν μάθει πως θέλεις να εντάξεις την αδερφή του στη λίστα με τις ερωμένες σου. Θα το θεωρήσει προδοσία και το λιγότερο που θα πάθεις είναι να σου κόψει την καλημέρα. Πάντως, αν βλέπεις πως είναι αδύνατο να αποφύγεις την σχέση μαζί της (και δε μιλάμε για ένα απλό σεξ), καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του πριν κάνεις το παραμικρό μαζί της. Που ξέρεις, μπορεί και να το εκτιμήσει.

Το κορίτσι του φίλου σου

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται και η πρώην. Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά αν έχεις την ατυχία να καψουρευτείς γυναίκα που έχει περάσει πρώτα από τον φίλο σου (ή ακόμα χειρότερα, γυναίκα που είναι ακόμα μαζί του), είσαι άξιος της μοίρας σου. Πρώτον, εκείνος δεν θα μπορέσει ποτέ να σου συγχωρήσει ότι άγγιξες κοπέλα που κάποτε θεωρούσε δική του και δεύτερον, ακόμα και αν σας δώσει την ευχή του, πάντα θα ξέρεις πως κάποτε η καλή σου κοιμόταν με τον φίλο σου. Εκείνος θα βρίσκεται πάντα ανάμεσά σας κι εκείνη θα είναι η γκόμενα που «χώρισε» δυο φίλους.

Η πεθερά σου

Να εύχεσαι η πεθερά σου να είναι η κλασική 60άρα, με τις ρυτίδες, τα παχάκια και τα ρόλεϊ, διαφορετικά σε περιμένουν δύσκολες μέρες. Ξέρουμε ότι το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό και πως οι MILFS στοιχειώνουν τα όνειρά σου, ωστόσο η μητέρα της κοπέλας σου δεν είναι και η ιδανική επιλογή. Αν το μάθει η καλή σου έχεις τελειώσει. Να ξέρεις, την απιστία με την φίλη της μπορεί και να στη συγχωρέσει, με τη μητέρα της ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα