Οι αστυνομικοί της Φλόριντα που αναστάτωσαν το ίντερνετ ενώ κατέφτανε η Ίρμα | Photos

Την Κυριακή, την ώρα που ο κυκλώνας Ίρμα πλησίαζε στη Φλόριντα, η αστυνομία του Gainesville ανέβασε στο Facebook μια selfie τριών ανδρών της, γράφοντας πως ετοιμάζονται για δουλειά.

«Οι αστυνομικοί Nordman, Hamill και Rengering στη νυχτερινή βάρδια ετοιμάζονται για δουλειά», έγραψαν στην αρχική ανάρτηση.

Οι νεαροί γοητευτικοί αστυνομικοί δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους χρήστες- ή μάλλον από τις γυναίκες- του ίντερνετ, και είναι χαρακτηριστικό πως η ανάρτηση έχει πάνω από 267.000 κοινοποιήσεις

και περισσότερα από 175.000 σχόλια.

Πολλά από τα σχόλια είναι δύσκολο να αναδημοσιευτούν λόγω του περιεχομένου τους, πάντως είναι σαφές πως οι γυναίκες εντυπωσιάστηκαν από τη γοητεία των τριών αστυνομικών και δεν δίστασαν να το εκφράσουν με τρόπο σαφή και ενίοτε πολύ γλαφυρό. Κάποιες ζήτησαν μάλιστα να φωτογραφηθούν για ημερολόγιο.

Η απήχηση της φωτογραφίας ήταν τόσο μεγάλη που η αστυνομία του Gainesville ανανέωσε την ανάρτηση δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις με πολύ χιούμορ:

1. Πεθαίνουμε με τα σχόλιά σας. Κάνατε το αρχηγό μας να κοκκινίσει με κάποια από αυτά.

2. Η κα Nordman και η κα Hamill χάρηκαν γνωρίζοντας πως εκατομμύρια γυναίκες τρελαίνονται για τους συζύγους τους.

3. Επιβεβαιώνουμε πως ο αστυνόμος Rengering (τέρμα δεξιά με τα υπέροχα μαλλιά) είναι ελεύθερος.

4. Ο αστυνόμος Rengering μπαίνει σε υπηρεσία προστασίας από κούγκαρ, ανάλογη με την υπηρεσία προστασίας μαρτύρων, για τη δική του ασφάλεια.

5. Παρακαλούμε μην καλείτε το 911 (το δικό μας εκατό) ζητώντας να έρθει η συγκεκριμένη ομάδα για να αντιμετωπίσει το «περιστατικό» σας.

6. Ναι, θα υπάρξει ημερολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για τα ξεκαρδιστικά σχόλιά σας, μας έφτιαξαν τη μέρα. Όσο για το ημερολόγιο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι γρήγορα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της Φλόριντα από το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα.

Για να αποφευχθεί αντίστοιχο κύμα λατρείας σε άλλες αναρτήσεις με αστυνομικούς, η αστυνομία του Gainesville φρόντισε να δίνει άμεσα τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

«Άλλοι δύο από τους αστυνομικούς μας είναι περήφανοι που βοηθούν (πριν ρωτήσετε, είναι και οι δύο παντρεμένοι).

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα