Οι 5 φορές που σε βρίσκει σέξι (αλλά δεν είσαι!)

Εσύ νομίζεις πως όταν φορά τις high heels γόβες σου και το κόκκινο κραγιόν είναι η στιγμή που σε βλέπει πιο σέξι από ποτέ; Λάθος… Οι στιγμές που ακολουθούν είναι για τους άντρες καθοριστικές για το πόσο θελκτική είσαι!

Όταν βγαίνεις από το ντους χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Βρεγμένα μαλλιά, κρέμα στο σώμα, αφρόλουτρο βανίλια και η φυσική σου ομορφιά σε όλο το μεγαλείο της! Αυτή είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε και αυτή λατρεύει να βλέπει!

Την πρώτη φορά που σε βλέπει μετά από μια δύσκολη μέρα
Δεν έχει σημασία αν ήταν η μέρα που όλα πήγαν λάθος στο γραφείο ή που το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκες καθόλου. Η φορά που θα σε δει να πηγαίνεις σπίτι του κουρασμένη και θα τρέξεις στην αγκαλιά του κρύβει κάτι πολύ σέξι για εκείνον.

Όταν βάζεις τα κλάματα
Όσο χάλια και να νιώθεις όταν κλαις εκείνος το θεωρεί γλυκό. Όχι βέβαια όταν κλαις για κάτι σημαντικό, αλλά όταν σε στεναχώρησε λίγο και δακρύζεις με το γνωστό γυναικείο παράπονο.

Όταν φοράς τα T – shirts του
Μερικές φορές το να φοράς τα δικά του xl μπλουζάκια είσαι πιο σέξι και από το να σε δει με τα σέξι δαντελένια εσώρουχά σου! Απλά μην το παρακάνεις.

Όταν είσαι θυμωμένη
Οι γκριμάτσες και η γκρίνια σου με μικρές δόσεις είναι πράγματα που απολαμβάνουν οι άντρες. Αρκεί η γκρίνια να μην έχει στόχο εκείνον.

queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα