Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων πάει στα Ροδωπού

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη πεζοπορική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει πεζοπορίες και περιήγηση στην βορειοδυτική γωνιά του νομού Χανίων, στο ακρωτήριο Σπάθα, στην χερσόνησο Ροδωπού, στην επαρχία Κισσάμου, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου 2017.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το όμορφο παραδοσιακό χωριό Ροδωπού και οι πεζοπορίες θα είναι βατές και εύκολες, σε χωματόδρομο και σε καλογραμμένα μονοπάτια. Το Σάββατο το απόγευμα, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν και θα πεζοπορήσουν στο Γροφάραγγο και από

εκεί θα καταλήξουν οδικώς στην παραλία Μένιες, όπου θα διανυκτερεύσουν με ατομικά εφόδια διαβίωσης και διανυκτέρευσης (νερό, φαγητό, υπνόσακο κ.λ.π.), ενώ την Κυριακή το πρωί θα επισκεφθούν με πεζοπορία την επιβλητική και απότομη άκρη της χερσονήσου Σπάθα, στην τοποθεσία Ζωβίγλι.

Το απόγευμα της Κυριακής θα επιστρέψουν οδικώς στα Ροδωπού και από εκεί στα Χανιά.
Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 14:30 μ.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 07/07. Αρχη-γός της εξόρμησης είναι ο κ. Σπυρίδων Τζεράνης.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα