Νέο σημαντικό παιχνίδι για την Αντισφαίριση στην έδρα του Ανταγόρα Κω

Ένα νέο πολύ σημαντικό παιχνίδι που αφορά την παραμονή του στην Α2 δίνει την Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς καλείται να αγωνιστεί στην Κω απέναντι στον τοπικό Ανταγόρα.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου θέλει να δείξει το καλό της πρόσωπο και να επανέλθει μετά από καιρό στο δρόμο των επιτυχιών. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται μάλιστα από τα πιο κρίσιμα προκειμένου ο ΟΑΧ να αυξήσει τις πιθανότητές του για την παραμονή.

Στη διάθεση του

κόουτς της Αντισφαίρισης βρίσκονται ωστόσο 8 μόλις παίκτριες, καθώς υπάρχουν πολλές απουσίες που αφορούν τις Πρασιανάκη, Δασκουλίδου, Σκορδυλάκη, Δερμιτζάκη και Φραντζεσκάκη.

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΟΑΧ είναι η εξής: Παπαμαρκάκη, Κασσωμένου, Ακρίβου, Κουφογιάννη, Καζαντζή, Ψυχογιού, Σκουμπάκη, Χαλυβίδου.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΟΑΧ θα μεταβεί στην Κω, φεύγοντας από τα Χανιά το βράδυ του Σαββάτου αρχικά με το πλοίο και στη συνέχεια θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Αντίστοιχα, όταν τελειώσει το ματς θα γυρίσει αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί ακτοπλοϊκώς για τα Χανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα