Νεκρή μια γιατρός από πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη – 5 σοβαρά τραυματισμένοι | Photos + Video

Μια γιατρός έπεσε νεκρή και 5 ακόμη συνάδελφοί της δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή μετά την επίθεση ενός άνδρα με τουφέκι εφόδου σε νοσοκομείο στο Μπρονξ την Παρασκευή. Ένας γιατρός βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Δράστης είναι ένας πρώην γιατρός του νοσοκομείου Lebanon, στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης εισέβαλε με πυροβόλο όπλο και πυροβόλησε κατά τουλάχιστον 6 ανθρώπων στις 14:15 τοπική ώρα.

Ο 35χρονος Χένρι Μπίλοου εισήλθε στους χώρους του νοσοκομείου από το οποίο είχε απολυθεί πριν από μερικούς μήνες

με ιατρική περιβολή και το πυροβόλο όπλο καλά κρυμμένο και, αφού ανέβηκε στον 17ο όροφο του νοσοκομείου, άνοιξε πυρ κατά τουλάχιστον 6 πρώην συναδέλφων του.

Οι αρχές σημειώνουν πως πιθανότατα πρόκειται για πράξη εκδίκησης και ο δράστης μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε.

Το νοσοκομείο 1.000 κλινών στο βόρειο τμήμα της αμερικανικής μεγαλούπολης περικυκλώθηκε από την αστυνομία μετά το επεισόδιο.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) ανέφερε ότι το επεισόδιο δεν έχει «καμιά σύνδεση» με την τρομοκρατία και πρόσθεσε ότι την έρευνα χειρίζεται η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης (NYPD).

Ο άνδρας φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί κάποια στιγμή, ενώ όταν η αστυνομία εισέβαλε τον βρήκε να έχει αυτοκτονήσει με το όπλο του, σύμφωνα με τους αξιωματούχους που επικαλέστηκε το Ρόιτερς

eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα