Νέα θετική εμφάνιση του Πλατανιά, θέλει δουλειά ο Κισσαμικός

Ο Πλατανιάς νίκησε με 4-0 τον Κισσαμικό σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στα Περιβόλια, ώστε οι προπονητές να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους, ενώ αρκετός ήταν και ο κόσμος που αποφάσισε να παρακολουθήσει το ματς από κοντά.

Το σκορ άνοιξε ο Παπανικολάου στο 23′, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπούντνικ έκανε το 2-0. Λίγο αργότερο ο Ντεβέσα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σελινιωτάκη και έγραψε το 3-0, με τον Σκουλουδάκη στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Όπως κι έπρεπε, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε πιο έτοιμη, αφού ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στους 20 του μήνα, ενώ

η νεανική ομάδα του Κισσαμικού έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν τίποτα το αξιόλογο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πλατανιάς, όπως και στο πρώτο, ήταν αυτός που έλεγχε τον ρυθμό του ματς, με τους παίκτες του Γιώργου Πετράκη να προσπαθούν να κλέψουν και να φύγουν στην αντεπίθεση, το οποίο και κατάφεραν κάποιες φορές, χωρίς, όμως, να το συνδυάσουν με κάποιο τέρμα ή κάποια καλή φάση.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ (46′ Κοκκαλάς), Πλιάτσικας (65′ Ουές), Καρυπίδης (46′ Στάμου), Πριντέτα, Βάντερσον (46′ Γιορέντε), Στανισάβλιεβιτς (65′ Σινγκ), Αγγελόπουλος (46′ Κρος), Πατράλης (46′ Ντεβέσα), Κοροβέσης (65′ Σκουλουδάκης), Παπανικολάου (46′ Ενσικουλού), Γκρζέλτσακ (46′ Μπούντνικ)

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος (46′ Γαβαλάς), Τόλι (75′ Μουντοκαλάκης), Παντελάκης, Μαρκοπουλιώτης (46’ Ζιούλης), Σερβιλάκης (46’ Αρναούτογλου), Γκίνη (46’ Σελινιωτάκης), Λεμονής (46’ Μεγαρίτης), Τασιούλης (59’ Καβαλιέ), Ξύδας (46’ Φουάσης), Βρεττός (46’ Αποστολίδης), Ποτουρίδης (46’ Χαλκιαδάκης).

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα