«Μαθαίναμε να κάνουμε σεξ όπως εσείς να πλένετε τα δόντια σας»

Υπήρχε και υπάρχει μια «Οικογένεια» που κανείς δεν θα ήθελε να είναι μέλος της.

Ο λόγος για τα τρομακτικά «Παιδιά του Θεού», μια θρησκευτική και σεξουαλική σέχτα που πλέον υφίσταται ως «Οικογένεια», αν και είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένη.

Μέλη της ήταν μάλιστα ως παιδιά ακόμα και τα αστέρια του Χόλιγουντ, Χοακίν Φίνιξ και Ρόουζ ΜακΓκόουαν, οι οποίοι όπως και τόσα ακόμα ανήλικα υποβλήθηκαν σε φρικιαστικά σεξουαλικά μαρτύρια. Αμφότεροι έχουν μιλήσει μάλιστα για τα όσα έζησαν εκεί.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Dawn Watson να εξομολογηθεί για τη διαβόητη αίρεση που καλωσόριζε την παιδεραστία και να ανακαλέσει ανατριχιαστικές ιστορίες με δωμάτια τιμωρίας, αλλά και ανομολόγητες πράξεις με τους «θείους».

Η Watson κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα τους ήδη από τα 13 της, αν και ήταν ήδη αργά, καθώς είχε υποστεί βιασμούς και ένα σωρό ακόμα τραγικά. Και μιλάει σήμερα ενθαρρύνοντας κι άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο.

Η αμερικανή δασκάλα σήμερα Dawn Watson μεγάλωσε στη σέχτα που θα έφτανε να έχει παγκόσμια αντιπροσώπευση (ακόμα και σήμερα), τα «Παιδιά του Θεού», που διατηρούν κοινόβια παραρτήματα στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Παρά την αιμομιξία και την παιδεραστία που προάγουν ως ενάρετο τρόπο ζωής.

Η Watson μάς λέει ότι τη δίδαξαν πώς να κάνει σεξ από ιδιαιτέρως τρυφερή ηλικία, αλλά και πώς να ικανοποιεί τα ανείπωτα βίτσια των «θείων» της, όταν δεν της έδειχναν εικόνες γυμνών γυναικών πάνω στον σταυρό του μαρτυρίου.

Τα κοριτσάκια και οι γυναίκες της σέχτας έβγαιναν μάλιστα εκτός κοινότητας και πουλούσαν τον εαυτό τους στον αγοραίο έρωτα για να βγάζει τα προς το ζην η κοινότητα.

Αποφασισμένη να ξεφύγει από τα εφιαλτικά που ζούσε, η Dawn κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα πλοκάμια της Family International, όπως είναι σήμερα γνωστή η αίρεση, αν και τα τραύματά της δύσκολα θα γιατρευτούν. Μιλώντας στην Barcroft TV, είπε: «Όπως εσείς μαθαίνετε να πλένετε τα δόντια σας ως παιδιά, εμείς μαθαίναμε να κάνουμε σεξ. Αυτό έπρεπε να κάνεις κι αυτό συνέβαινε. Μαθαίναμε πως ο Θεός είναι αγάπη και ο τρόπος να εκφράσεις την αγάπη σου είναι μέσω της σεξουαλικότητας. Δεν ήξερα ποτέ κάτι άλλο από αυτό».

Τα «Παιδιά του Θεού» άρχισαν να υφίστανται από το 1968, όταν κάποιος David Brandt Berg ίδρυσε τη σέχτα στο Χάντινγκτον της Καλιφόρνια. Μέχρι το 1972, υπήρχαν πάνω από 130 κοινότητες στα πέρατα του κόσμου και η Dawn μεγάλωσε μάλιστα στο κοινόβιο της Βραζιλίας με τη μητέρα και τον αδερφό της.

Ο Berg κακοποιούσε τα δικά του παιδιά, κι έτσι έμοιαζε ταιριαστό να κηρύττει την αιμομιξία και την παιδεραστία. Αλλά και την πολυγαμία φυσικά, το μικρότερο από τα κρίματά του. Η σέχτα έβγαζε ακόμα και πόστερ με τις «Ιερόδουλες του Θεού», ώστε να εξωθεί παιδιά και ενήλικες γυναίκες στην πορνεία.
Τα παιδιά περνούσαν ώρες και ώρες με τους «θείους» τους, οι οποίοι τους δίδασκαν ότι το σεξ είναι φυσιολογικό, παρά το γεγονός ότι ήταν ακόμα σε τόσο τρυφερές ηλικίες που δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς έκαναν. Με τόση πλύση εγκεφάλου και τιμωρία, τα παιδιά μάθαιναν να θεωρούν φυσιολογικό το σεξ στην ηλικία τους και ήταν πρόθυμα μάλιστα να το πουλήσουν σε άντρες εκτός κοινότητας, όλα για την επιβίωση της «Οικογένειας».

Κανονική εκπαίδευση τα παιδιά δεν λάμβαναν ποτέ, καθώς η υποδούλωση περιλάμβανε μόνιμη κατήχηση στα άνομα κελεύσματα του «Πατέρα Ντέιβιντ», όπως ήταν γνωστός ο ηγέτης David Berg.

Η 13χρονη το έσκασε τελικά και περιπλανήθηκε για τρία χρόνια σε σπίτια πρώην μελών της αίρεσης στη Βραζιλία, κάτι που σήμαινε πως εξακολουθούσε να βιάζεται καθημερινά. Μετά σπούδασε ψυχολογία και το 2014 εμφανίστηκε σε μια εκπομπή αυτοβελτίωσης, όταν και έκανε γνωστή τη σκοτεινή ιστορία της.

Το 2016 ίδρυσε και μια κυβερνητική οργάνωση, το Dawn Watson’s Institute, για να βοηθήσει κι άλλα παιδιά να αποδεσμευτούν από τα πλοκάμια μιας «Οικογένειας» που κανείς δεν θα ήθελε να έχει…

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα