Μάρτος: «Θα κάνουμε όμορφα πράγματα στο Γεντί Κουλέ!»

O 26χρονος Ισπανός μέσος, Μάριο Μάρτος, υπέγραψε στον ΟΦΗ για ένα χρόνο και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα της Ελλάδος και θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία».

Ο Μάρτος αμέσως μετά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ πάτησε το χορτάρι του Γεντί Κουλέ και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γήπεδο. Όπως είπε: «Είναι εξαιρετικό. Μου αρέσουν αυτά τα γήπεδα, που

οι κερκίδες είναι κοντά. Νιώθεις την ανάσα του φιλάθλου. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε όμορφα πράγματα εδώ!».

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε, επίσης, στη θέση που αγωνίζεται. «Παίζω στη θέση 10, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον φορ. Μου αρέσει να δίνω ασίστ, αλλά και να σκοράρω, να βοηθάω την ομάδα πάνω από όλα να κερδίζει το παιχνίδι».

Ο Μάρτος αναφερόμενος στον ΟΦΗ, τόνισε: «Ξέρω ότι είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να τη βοηθήσω να τα καταφέρει».

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο πέρασμα που είχε στην Κύπρο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

«Ήταν μια καλή εμπειρία. Παίξαμε και στην Ευρώπη και γενικά, έμεινα ικανοποιημένος. Εύχομαι στον ΟΦΗ να μπορέσω να κάνω περισσότερα».

Στη φωτογραφία ο Μάριο Μάρτος με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλία Κώτσιο, στο Γεντί Κουλέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα