Μαγκαφίνης: «Υπάρχει διάθεση και ʺκάψαʺ και πιστεύω να τα βγάλουμε και στο πρωτάθλημα»

Διάθεση και ʺκάψαʺ… βλέπει από την ομάδα του ο προπονητής της Παλαιόχωρας, Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο οποίος δήλωσε πως πιστεύει ότι αυτά οι παίκτες του θα τα βγάλουν και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ:

Για την εικόνα της Παλαιόχωρας: «Πολλοί δεν μας ξέρουν, αλλά αν κάτσουν και δουν το ρόστερ και το προπονητικό τιμ δουλεύουμε χρόνια στην κατηγορία, υπάρχει διάθεση, υπάρχει «κάψα» και πιστεύω

αυτά να τα βγάλουμε και στο πρωτάθλημα, γιατί άλλο τα φιλικά, άλλο το πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ για την τιμή που μας έκανε να έρθουμε εδώ, είναι ιστορικό φιλικό για την ομάδα της Παλαιόχωρας. Είμαι χαρούμενος γιατί είδα τρία παιδιά που είναι από την Καβάλα, τον Νίκο Καραμπετάκη, τον Νίκο Αμανατίδη (συνεργάτες του Ν. Παπαδόπουλου) και τον Νίκο Πουρτουλίδη. Τον Νίκο Καραμπετάκη τον είχα ποδοσφαιριστή να ξέρετε, όπως και τον Κουσκουνά, που τον είχα στο Λουτράκι. Έτσι όταν βρίσκεις παλιούς γνώριμους χαίρεσαι.

Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, μας βοήθησε και η ομάδα που είναι υψηλότερης κατηγορίας με καλό ρυθμό, βγάλαμε καλά τρεξίματα. Από εκεί και πέρα το αφήνουμε πίσω, κοιτάμε την Κηφισιά. Πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο την 1η αγωνιστική στην Κάντανο, έχουμε ένα ωραίο γήπεδο και ελπίζω να μπούμε καλά στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει, που είναι υψηλός, δηλαδή να κάνει η ομάδα μια παραμονή, που να μην είναι στην πίεση μέχρι τελευταία αγωνιστική, να έχει μία άνεση βαθμολογική. Βέβαια είναι δύσκολο αυτό γιατί είναι μικρός ο όμιλος και η απόσταση η βαθμολογική δεν θα είναι ιδανική γι’ αυτό το κομμάτι».

Για το πώς «είδε» τον ΟΦΗ: «Είναι από τα πρώτα φαβορί, μαζί με τον Άρη, έχει τον ίδιο προπονητή, ο οποίος είναι καλός για την κατηγορία, έχει κάποιους παίκτες από πέρσι και έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και έχει οργανωθεί περισσότερο. Ελπίζω κι εύχομαι επειδή είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Football League να «πάρει» κατηγορία και να βγει στη Super League, γιατί το δικαιούται. Είναι μία ομάδα που έχει παίξει πάρα πολλά χρόνια Α’ Εθνική και πρέπει να επιστρέψει και ο ΟΦΗ, αλλά και ο Άρης».

Keywords
Τυχαία Θέματα