Μαχαίρας: Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το αποτέλεσμα

Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του, τον ΝΟΧ, και το ισόπαλο σκορ 4-4 έμεινε ο Ηλίας Μαχαίρας, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ο δρόμος παραμένει μακρύς, με την ομάδα του να έχει τις δυνατότητες να βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια ώστε να εξασφαλίσει το στόχο της

παραμονής.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλή η παρουσία μας. Θέλουμε ακόμη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης γιατί κάποια από τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν επειδή δεν είχαμε σωστές επιστροφές στην αμυντική κάλυψη. Αυτό όμως οφείλεται και στην απουσία των 5 ετών από την Α1. παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει τρεις βασικούς παίκτες από την ομάδα που πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική νέων, δύο δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού και τον Θεοδωρόπουλο που έχει πάρει το κύπελλο πρωταθλητριών με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι καταφέραμε να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Μπορέσαμε να είμαστε συνεχώς μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι. Ενώ πήγαμε πολύ καλά στον παίκτη παραπάνω, δεν τελειώσαμε τις φάσεις σωστά για να μπει το γκολ, δηλαδή κάναμε το δύσκολο, βρεθήκαμε μόνοι μας απέναντι στην αντίπαλη εστία, αλλά χάναμε τα γκολ. Αυτό είναι πάντως κάτι θετικό, γιατί νομίζω ότι είναι εύκολο να το διορθώσουμε. Από εκεί και πέρα είναι μακρύς ο δρόμος. Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι δεν χάσαμε. Μείναμε μαζί με το Φάληρο και προχωράμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα σε δύο εβδομάδες στα Χανιά και θέλουμε τον κόσμο κοντά για να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δεύτερη νίκη μας, μεσολαβώντας ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου θα πάμε να παίξουμε για το καλύτερο χωρίς να έχουμε άγχος».

Από την άλλη πλευρά, ο τερματοφύλακας του Παλ. Φαλήρου, Κώστας Τσαλκάνης, που είχε μια πολύ καλή απόδοση για την ομάδα του δήλωσε τα εξής: «Για μας δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Θέλαμε τους 3 βαθμούς γιατί δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Δεν τα καταφέραμε, παρ’ όλα αυτά πήραμε τον ένα βαθμό και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα ίσως είναι δίκαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα